Investitii inteligente si surse de venit pasiv

Investitii inteligente si surse de venit pasiv

 

Investitii inteligente si surse de venit pasiv

 

Drumul meu în domeniul investitiilor a început treptat, cu pași mici.

De aproape 20 de ani citesc, învăţ şi mai ales pun în practică lucrurile respective, pentru a realiza cât mai multe investitii inteligente.

Am obţinut multe rezultate bune, dar am făcut şi greşeli costisitoare.

Însă din aceste greşeli poate că am învăţat cel mai mult…

Am reuşit astfel, de-a lungul timpului, să fac diferenţa între mit şi adevăr, între poveşti vehiculate în media şi fapte reale, între reclame şi informaţii utile, între lucruri care funcţionează şi lucruri care chiar nu funcţionează.

Mi-am dat seama că, dacă reuşeşti cumva să înţelegi lucrurile în ansamblul lor, să vezi “pădurea” din spatele “copacilor”, realizezi faptul că totul se rezumă la câteva reguli pe care trebuie să le respecţi pentru a avea succes în investitii.

De exemplu, de multe ori adevărata diferenţă dintre o investitie “bună” şi una “proastă” este făcută de persoana investitorului mai mult decât de orice altceva.

Suntem cu toţii diferiţi, ne comportăm şi reacţionăm diferit în anumite condiţii (pozitive sau negative), deci este imposibil să existe o singură “reţetă” de investitii care să se potrivească pentru toată lumea.

Tot de-a lungul timpului mi-am dat seama că îmi face o mare plăcere să împărtăşesc cu cei interesaţi lucrurile pe care am ajuns să le cunosc şi pot spune că practic nu ratez nicio ocazie pentru a face acest lucru.

De peste 2 ani mă întâlnesc cu oameni care doresc să-şi îmbunătăţească finanţele personale şi investitiile, în cadrul unor cursuri, seminarii, workshop-uri sau şedinţe particulare de consultanţă.

Şi în această activitate am pornit la drum încet şi am progresat treptat, dar în mod continuu.

Am reuşit astfel să organizez evenimente în care să pot prezenta principalele oportunităţi de investitii, cum a fost şi cel organizat la sfârşitul anului trecut, împreună cu prietenul meu Valentin Nedelcu de la StiintaBanilor.ro.

Dar acum am pregătit pentru tine ceva cu totul special!

 

Investitii inteligente si surse de venit pasiv – curs video

 

Este vorba de un NOU curs practic, care se referă în mod particular la sursele de venit pasiv, dar vine cu numeroase detalii şi instrumente noi, prin care se poate obţine profit în această nouă paradigmă în care am intrat de curand.

Durata acestui curs video este de cca. 7 ore, pentru că el abordează și multe subiecte despre care nu am mai vorbit în trecut.

Fără să risc să dau dovadă de lipsă de modestie, îţi pot spune foarte sincer că acest curs este probabil cel mai detaliat curs din România dedicat în exclusivitate investitiilor! 🙂

Mai mult, toate aceste tipuri de investitii vor fi tratate numai ca surse de venit pasiv, necesitând astfel foarte puţin timp şi efort din partea ta pentru a fi administrate.  Prin urmare, ne vom delimita de diferitele modalităţi de tranzacţionare activă în pieţele de capital.

 

Cuprinsul cursului:

1. Noua paradigmă în care ne aflăm – riscuri şi oportunităţi;

2. Principii de bază în investitii;

3. Investitii inteligente imobiliare – de la general la particular;

4. Investitii inteligente pe bursele de acţiuni din România şi din străinătate;

5. Investitii inteligente în instrumente cu venit fix (cu risc mic);

6. Investitii inteligente în criptomonede;

7. Investitii inteligente în diferite tipuri de mărfuri;

8. Alocarea activelor – cheia succesului pe termen lung;

9. Investitii inteligente în funcţie de ciclurile economice;

10. Investitii inteligente în instrumente derivate;

11. Impozitarea veniturilor din investitii + optimizări fiscale;

12. Întrebări şi răspunsuri, comentarii, discuţii.

 

 

Cursul video “Investitii inteligente si surse de venit pasiv” este pentru tine dacă:

 

– Vrei să ai cu adevărat o viaţă mai prosperă şi eşti interesat să afli ce poţi face TU la modul cel mai practic în acest sens;

– Te interesează cum poţi construi surse de venit pasiv din investitii, fără să trebuiască să dedici prea mult timp şi preocupare acestui scop;

– Eşti începător în domeniul investitiilor şi doreşti să te documentezi şi să afli informaţii practice din acest domeniu, şi chiar câteva idei de investitii foarte simple şi uşor de pus în aplicare;

– Ai deja o anumită experienţă în domeniul investitiilor şi doreşti să afli ce oportunităţi şi ce riscuri ar putea aduce perioada următoare;

– Eşti implicat de un timp în anumite investitii şi doreşti să afli şi alte idei, care te-ar putea ajuta să-ţi diversifici portofoliul, să reduci riscurile şi să creşti profiturile.

 

Ce spun participanţii la acest curs:

investitii inteligente

 

 

 

 

 

 

 

investitii inteligente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru faptul că suntem cu toţii diferiţi, m-am gândit să te las pe tine să decizi care este cel mai bun mod de a-ţi îmbunătăţi finantele personale şi investitiile şi să-ţi propun următoarele variante:

 

1. Pachetul Premium – conţine cursul video “Investitii inteligente si surse de venit pasiv” (inclusiv varianta audio-mp3 şi suportul de curs).

Preţ:  290 lei.  Ofertă specială: 190 lei (reducere 35%). 

 

2. Pachetul GOLD – conţine pachetul Premium 1 şedinţă de consultanţă personalizată, 1-la-1 (online, cu durata de 1 oră) pentru a stabili care sunt investitiile care se potrivesc cel mai bine în situația ta personală și modul practic de a le pune în aplicare.

Bonus: Cursul video “Adevărul despre banii tăi”.

Preţ:  490 lei.  Ofertă specială: 340 lei (reducere 31%). 

 

GARANŢIE 100%:  Sunt absolut convins că vei afla multe lucruri interesante şi extrem de utile! Dar dacă nu eşti total mulţumit de informaţiile primite, te rog să mă anunţi în maxim 10 zile şi-ţi voi returna banii fără niciun fel de întrebări.  În felul acesta poţi fii sigur că nu ai chiar nimic de pierdut!

 

Poţi face plata în 2 moduri:

 

1. Prin transfer bancar în contul firmei:

SC Mihaileanu Consulting SRL

CUI 36332256

Adresa: Str. Stefan Mihaileanu nr. 7, Corp A, sector 2, Bucuresti

Nr. ORC: J40/9777/19.07.2016

Cont: RO60INGB0000999906108212

Banca: ING Bank, Sucursala Bucuresti

 

2. Cu cardul, prin intermediul mobilPay:

– Pachetul Premium – aici

– Pachetul GOLD – aici

 

După efectuarea plăţii te rog să-mi trimiţi un email la adresa dan@ideisibani.ro cu:

– Numele şi prenumele (sau datele firmei)

– Adresa

şi îţi voi trimite materialele comandate.

 

Adresa ta de email este în siguranţă!