Categorie | Finanţe personale

Am aniversat 2 ani de prezenţă online! Iată şi un mic cadou pentru tine

În urmă cu 2 ani, în luna decembrie 2014, lansam online proiectul numit IdeiSiBani.ro.

Prin intermediul acestui site doream să pun la dispoziţia celor interesaţi informaţii utile atât din domeniul finanţelor personale cât şi despre investitii care puteau fi realizate la modul practic de către oricine.

Au fost 2 ani extrem de interesanţi, cu provocări dar şi cu realizări şi, mai ales, cu extrem de multe lucruri noi învăţate.

În această perioadă site-ul IdeiSiBani.ro a avut 500.000 de vizitatori unici, aflaţi literalmente în întreaga lume (în afară de Coreea de Nord, Groenlanda şi vreo 5 ţări din Africa, după cum poţi vedea în imaginea de mai jos), care au citit în total aproape 2.000.000 de pagini pe site.

2 ani harta

Dar, în tot acest timp, cel mai important ai fost tu!

Da, TU cititorule, căci acest site este despre TINE şi despre nevoile TALE. Pentru că TU ai reprezentat motivaţia şi cea mai mare sursă de inspiraţie a mea. Pe TINE am încercat să te informez cât mai bine, să-ţi aduc idei cât mai utile şi, de ce nu, cât mai profitabile.

Sper că, într-o anumită măsură, am şi reuşit… 🙂

Aşa că acum, după 2 ani de prezenţă online a site-ului IdeiSiBani.ro, în primul rând aş vrea să-ţi mulţumesc ŢIE, căci ai făcut acest proiect viabil!

Şi, dacă tot am vorbit de aniversarea de 2 ani a site-ului IdeiSiBani.ro, aş vrea să-ţi ofer un mic cadou:

 

În luna mai 2016 a avut loc cel mai important eveniment din România dedicat în exclusivitate micului investitor: Money Camp, unde am avut şi eu plăcerea de a fi invitat, alături de Luca Dezmir şi Eusebiu Burcaş.

Acolo am prezentat câteva din variantele de investitii care credeam că reprezintă bune oportunităţi pentru momentul respectiv şi pentru perioada următoare.

M-am referit în mod special la investitii garantate de stat, la fonduri de investitii cu risc mic, la investitii în bursele de acţiuni şi în piaţa Forex.

Şi acum Luca Dezmir, organizatorul Money Camp, îţi oferă şi ţie posibilitatea de a beneficia de toate informaţiile prezentate la acel eveniment, punându-ţi la dispoziţie respectivele înregistrări video.

Sunt 4 ore pline cu informaţii foarte utile, indiferent dacă ai deja o anumită experienţă în ceea ce priveşte investitiile sau eşti doar la început de drum şi vrei sa afli mai multe lucruri despre acest domeniu fascinant.

Iar eu doresc să te susţin în mod special, aşa că am decis să îţi ofer un mic cadou sub forma unei reduceri de 35% din preţul acestor înregistrări video.

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de această reducere este să foloseşti codul MC2016DS la rubrica “Cupoane reduceri”, înainte de a finaliza comanda.

În felul acesta poţi să ai acces nelimitat la toate cele 6 prezentări de la Money Camp la un preţ modic. Dar trebuie să te grăbeşti, căci această reducere expiră duminică 29.01.2017, la miezul nopţii.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă.

Adresa ta de email este în siguranţă!