fbpx

Categorie | Finanţe personale

3 decizii inspirate care mi-au îmbunătăţit fundamental finantele personale

Foarte multe din deciziile pe care le luăm la tot pasul ne afectează direct sau indirect finantele personale.

În mod pozitiv sau în mod negativ.

Iar acest lucru, pe termen lung şi foarte lung, va avea efecte semnificative asupra nivelului de prosperitate la care vei ajunge.

Acesta este motivul pentru care mi-am propus să organizez, împreună cu prietenii mei Luca Dezmir şi Valentin Nedelcu, webinarul “3 decizii inspirate care mi-au îmbunătăţit fundamental finantele personale”.

Acest webinar va avea loc luni 27 mai, de la ora 20.00.

Vom vorbi despre 3 lucruri concrete, 3 decizii personale pe care fiecare dintre noi le-am luat la un moment dat, şi care ne-au afectat foarte mult finantele personale.

Despre ce am făcut noi la modul practic şi care au fost urmările.

Pentru a participa la acest webinar este necesar să te înscrii AICI.

 

 

Îți mulțumesc pentru participarea la webinar!

Mai sus se află înregistrarea acestuia, dacă nu ai reușit să participi sau dacă dorești să revii asupra anumitor subiecte discutate acolo.

 

Dacă doreşti şi tu să iei decizii inspirate, care să te ajute să-ţi îmbunătăţeşti finantele personale, te invit să participi la Money Days – Conferința Națională de Finanțe Personale și Investitii.

Va fi un eveniment unic în România și avea loc în București în 15-16 iunie 2019.

Este un eveniment național, la care participă speakeri din toată România, pentru a contribui la cea mai mare manifestare de acest gen realizată vreodată exclusiv de traineri români.

 

În plus, pentru că ai participat la webinarul de mai sus, primeşti o reducere de 200 lei (cu codul “WEBINAR”) precum şi un upgrade gratuit la pachetul Gold, de la pachetul Silver.

Atenţie, însă, că această ofertă este valabilă doar în următoarele 48 de ore!

Mai multe detalii găsești pe site-ul Money Days.

Te aşteptăm cu drag,

Luca, Valentin si Dan

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Arhiva

Adresa ta de email este în siguranţă!