Adevărul despre banii tăi (ce funcţionează şi ce NU funcţionează)

Indiferent de activitatea specifică pe care o are fiecare dintre noi, banii reprezintă ceva cu care ne întâlnim în permanenţă, la fiecare pas.

Sigur, asta nu înseamnă să facem greşeala de a crede că banii sunt cel mai important aspect din viaţa noastră, când, de fapt, cele mai importante elemente sunt exact cele care NU pot fi cumpărate cu bani…

Cu toate acestea, banii reprezintă un capitol destul de important pentru mulţi dintre noi. Şi totuşi, prea puţine lucruri se cunosc sau se vorbesc deschis despre ei.

Şcoala, de exemplu, în numeroşii ani pe care îi petrecem învăţând despre tot felul de lucruri (mai mult sau mai puţin utile pentru viaţa de zi cu zi), nu ne învaţă absolut nimic despre bani şi despre modul cum “funcţionează” ei cu adevărat.

Nici mai târziu, după ce depăşim anii de şcoală, nu găsim prea multe surse de informare de încredere, obiective, care să ne ajute să gestionăm mai bine banii şi să ajungem în acest fel la un nivel de prosperitate mai ridicat.

Exact din acest motiv mi-am propus să vin în întâmpinarea ta şi să-ţi ofer câteva idei utile despre managementul banilor şi administrarea cât mai eficientă a finanţelor personale.

 

Astfel că m-am hotărât să organizez workshop-ul “Adevărul despre banii tăi (ce funcţionează şi ce NU funcţionează)”, la care îmi face o deosebită plăcere să te invit!

 

Numele meu este Dan Sulica, sunt investitor, speaker şi consultant financiar independent.

În ultimii 17 ani am avut ocazia să realizez numeroase tipuri de investitii, începând cu cele imobiliare, asigurări de viaţă, pensii private şi ajungând la fonduri mutuale, pieţe de capital, instrumente derivate, mărfuri şi valute pe piaţa Forex.

În felul acesta am avut nenumărate ocazii de a învăţa în modul cel mai eficient -şi anume pe “propria-mi piele” – ce funcţionează şi ce nu funcţionează în ceea ce priveşte finanţele personale.

Din dorinţa de a împărtăşi din experienţa mea celor care vor să-şi construiască o viaţă mai prosperă, din anul 2014 am realizat siteul IdeiSiBani.ro.

Iar acum am decis să organizez acest workshop pentru a-ţi arăta la modul cel mai practic câteva “secrete” ale banilor, despre care nu se vorbeşte aproape deloc în societatea noastră, dar care îţi afectează bunăstarea pe termen lung în mod radical.

Sunt adevăruri simple, dar extrem de puternice, care sunt prezente în viaţa ta de zi cu zi chiar dacă de cele mai multe ori nu le observi, şi care au capacitatea de a te transforma, pe termen lung, într-un om prosper sau, din contră, într-un om sărac.

În funcţie de felul CUM le pui în aplicare tu însuţi.

Acesta nu este un curs sau un seminar, ci este mai curând un dialog între prieteni, într-un cadru restrâns, pe parcursul căruia TU eşti subiectul principal, şi tot ce este legat de un mod mai profitabil de a-ţi administra banii.

 

În cadrul workshop-ului “Adevărul despre banii tăi” vei afla:

– ce sunt şi ce NU sunt, cu adevărat, banii şi de ce se alege praful de banii tăi;

– de ce este sănătatea ta financiară în pericol şi te îndrepţi automat spre sărăcie, pe termen lung;

– cum să faci diferenţa corectă între o “investitie” şi o “cheltuială”;

– care este cel mai bun mod de a face mai mulţi bani şi de a-ţi construi un viitor mai prosper;

– adevărul despre economisirea banilor: ce funcţionează şi ce NU funcţionează;

– care este “secretul” înmulţirii banilor, pe care Einstein îl numea “the most powerful force in the universe”;

– care este cel mai sigur mod de a deveni bogat, pornind de la o sumă ridicol de mică.

 

Dar acest workshop nu este pentru toată lumea! El NU este pentru tine dacă:

– Ai convingerea că banii sunt “răi” şi că în România nu poţi avea o viaţă mai prosperă decât dacă eşti implicat în politică şi/sau eşti necinstit.

– Crezi că angajatorul este responsabil pentru bunăstarea ta şi TOT ce ai de făcut pentru o viaţă mai prosperă este să ai un serviciu bun.

– Doreşti să te îmbogăţeşti rapid şi, eventual, fără niciun effort.

– Eşti de părere că statul va avea grijă de tine pe termen lung, inclusiv la pensie, deci nu are niciun rost să te preocupi de viitorul tău financiar.

 

CÂND: 19 martie 2017, duminică, ora 10-13

UNDE: Mind Evolution Society, Str. Lunei nr. 5, sector 2, Bucuresti

CÂT: Taxa de participare este de numai 80 lei.

Ofertă specială: dacă te înscrii şi achiţi taxa de participare până pe data de 13 martie (inclusiv), beneficiezi de o reducere de 25% şi preţul este de numai 60 lei!

CUM: Pentru a te înscrie, te rog să-mi trimiţi un email la adresa dan@ideisibani.ro cu numele tău, adresa şi nr. de telefon şi îţi voi trimite datele necesare pentru a face plata prin online banking sau direct în contul firmei la ING Bank.

 

Atenţie, locurile sunt limitate!

 

GARANŢIE 100%: Sunt absolut convins că vei afla lucruri extrem de utile, care îţi vor schimba total percepţia despre finanţele personale! Dar dacă nu vei fi total mulţumit de informaţiile primite, sau dacă decizi pur şi simplu că nu te interesează aceste lucruri, te rog să mă anunţi în termen de 48 de ore după ce ai participat la workshop şi-ţi voi returna taxa de participare fără niciun fel de întrebări.

În felul acesta poţi să fii sigur că nu ai chiar nimic de pierdut!

 

Ce spun alţi participanţi: Testimonial banii

– Ai recomanda acest workshop unui prieten?

– 87,5%: DA!       

– 12,5%: Poate că da    

 

– Ce i-ai spune unui prieten despre acest workshop?

– “As recomanda pentru a fost foarte clar desi eu nu aveam idee despre informatiile prezentate si subiect in general.” – Delia B.

– “Iti va schimba mult modul de gandire…” – Razvan M.

– “Merita, nu mai sta degeaba si vezi ce poti face cu banii tai.” – Dan A.

– “I-as spune ca pentru mine a fost foarte util, dar cel mai corect este sa se convinga singur participand la workshop.” – Doiniţa B.

– “Iata cum voi avea venituri pasive diverse!” – Victor R.

– “Du-te la workshop daca vrei sa pui bazele unui viitor financiar sigur pt. tine si familia ta.” – Alexandru S.

 

ÎNSCRIE-TE AICI: dan@ideisibani.ro

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă.

Adresa ta de email este în siguranţă!