Categorie | Finanţe personale

Când este mai bine să începem să investim? Acum, sau când vine criza? [webinar]

Sunt destul de numeroşi cei care spun că o nouă criza este iminentă, sau chiar că a început deja.

Pe de altă parte, alţii spun că la scară globală etapa de creştere economică în care ne aflăm este abia la început.

Iar noi pe cine ar trebui să credem?

Şi, la modul practic, ce ar trebui să facem acum: să păstrăm cu frica de criza toţi banii în cash (la “saltea” sau în depozite bancare) sau să ne aruncăm cu capul înainte în tot felul de speculaţii şi investitii?

Aşadar, când este mai bine să începem să investim? Acum, sau când vine criza?

 

Acestea sunt câteva întrebări pe care le vom discuta împreună cu Valentin Nedelcu de la StiintaBanilor.ro în cadrul webinarului ce va avea loc duminica aceasta, la care îmi face o deosebită plăcere să te invit.

De asemenea, vom vorbi şi despre:

– cum au loc creşterile şi scăderile în pieţele de capital;

– care este legătura lor cu ciclurile economice;

– ce înseamnă cu adevărat o “criza”;

– diferenţele între investitii si speculaţii;

– care este cel mai bun moment pentru a investi;

– o strategie de investitii care funcţionează în orice “sezon”.

 

Webinarul “Când este mai bine să începem să investim? Acum, sau când vine criza?” este gratuit şi se va desfăşura duminică 11 februarie începând cu ora 10.30 dimineaţa.

Nu este necesară înscrierea la webinar, tot ce ai de făcut este să dai un click pe acest link duminică dimineaţa la ora 10.30.

Iar dacă nu poţi participa live, nu este nicio problemă, pentru că webinarul va fi înregistrat.

Aştept cu mare interes să ne vedem!

 

Îți mulțumesc pentru participarea la webinarul “Când este mai bine să începem să investim? Acum, sau când vine criza?”.

Dar dacă nu ai reușit să participi, sau dorești să revii asupra unor subiecte discutate în webinar, găseşti mai sus înregistrarea acestuia.

 

După cum am menţionat și în cadrul webinarului, profiturile pe care le obţii din investitiile pasive au o creştere exponenţială, care pe termen lung îţi aduce rezultate spectaculoase.

Iar dacă vrei să afli, la modul cel mai concret, cum poţi obţine pentru investitiile tale un randament annual de 10% sau chiar mai mare, te invit să participi la cursul practic “Investitii inteligente şi surse de venit pasiv”, ce va avea loc pe data de 17 februarie.

Pe parcursul celor cca. 8 ore cât vom fi împreună, vom vorbi despre numeroase posibilităţi de a-ţi construi surse de venit pasiv, care pot fi puse uşor în aplicare şi chiar funcţionează pe termen lung.

Mai multe detalii, precum şi o reducere promoţională semnificativă, găseşti aici:

Investitii inteligente şi surse de venit pasiv

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!