Categorie | Finanţe personale

O discuţie despre sursele de venituri pasive

Despre venituri pasive se vorbeşte tot mai mult la momentul actual.

Mai mult lucruri teoretice, este adevărat, dar în orice caz interesante.

Şi totuşi, construirea la modul cel mai practic a surselor de venituri pasive este o prioritate, MAI ALES la momentul actual.

Într-o lume în permanentă şi accelerată schimbare, în care este tot mai greu să te bazezi pe Stat, sau pe angajator, sau pe clienţii tăi, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să te bazezi pe TINE.

Şi în primul rând să te informezi iar apoi să treci la acţiune.

Căci sursele de venituri pasive reprezintă cel mai bun mod de a-ţi clădi, pas cu pas, un viitor mai prosper, pentru tine şi familia ta.

 

Acesta este şi motivul pentru care îmi face o mare plăcere să te invit să participi la o discuţie despre sursele de venituri pasive!

 

Această discuţie va avea loc în cadrul emisiunii săptămânale de educaţie financiară de la BiziLive TV, la care am fost invitat să particip de către Adriana Istrate, gazda acestei emisiuni, joi 15 februarie orele 19.30 – 20.30.

Dintre subiectele discuţiei noastre vor face parte şi următoarele:

– ce sunt, cu adevărat, veniturile pasive;

– de ce chiar AI NEVOIE şi tu să-ţi construieşti astfel de surse;

– avantaje si dezavantaje ale surselor de venituri pasive;

– exemple practice şi cum funcţionează aceste surse;

– efecte pe termen lung: independenta financiara.

Aşadar, te invit şi pe tine să participi la această discuţie, unde vei avea şi ocazia să adresezi întrebări live!

 

 

Îți mulțumesc pentru participarea la discuţia noastră despre veniturile pasive!  Mă bucur să pot veni în sprijinul tău cu informaţii cât mai utile.

Dar dacă nu ai reușit să participi, sau dorești să revii asupra unor subiecte discutate acolo, găseşti mai sus înregistrarea.

Cât despre oferta specială pe care am menţionat-o spre finalul emisiunii, pot să-ţi spun că o vei putea pune în aplicare cât de curând, căci am în pregătire ceva cu totul special… 🙂

Mai multe detalii vei primi în câteva zile.

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!