fbpx

Categorie | Finanţe personale

Economisesc de ani de zile… ce să fac în continuare? [webinar]

Da, chiar şi în societatea de consum în care trăim acum există persoane care economisesc în mod constant.

S-ar putea să te mire, însă cei care economisesc nu sunt, de obicei, oameni cu venituri foarte mari, de multe mii şi zeci de mii de euro în fiecare lună.

Culmea este că cei cu astfel de venituri sunt mult mai preocupaţi cu menţinerea unui stil de viaţă extravagant şi nu se gândesc la relaţia dintre venituri şi cheltuieli.

Ei nu îşi dau seama că atunci când câştigi un milion de euro pe an, dacă cheltuieşti un milion de euro tot falit rămâi, după cum spunea celebrul Robert Kiyosaki.

Pe de altă parte, mulţi din cei care economisesc în mod constant aparţin generic clasei de mijloc.

Ei îşi gestionează cu atenţie veniturile şi cheltuielile în fiecare lună şi sunt motivaţi să pună câte ceva deoparte, pentru că îşi dau seama că doar în acest fel îşi pot asigura un viitor mai prosper pe termen lung.

Mai ales într-o societate în care sistemul public de pensii este la un pas de colaps iar statul este preocupat să reducă contribuţiile la pilonul II de pensii sau chiar să-l naţionalizeze.

Cu toate acestea, chiar şi pe cei care au finanţele personale în ordine şi economisesc de mulţi ani îi pândesc unele capcane…

 

Economisesc de ani de zile… ce să fac în continuare?

 

Primesc deseori de la cititorii site-ului această întrebare, în diferite forme, aşa că m-am gândit să răspund la ea într-un mod mai detaliat.

Acesta este motivul pentru care mi-am propus, împreună cu prietenul meu Valentin Nedelcu de la StiintaBanilor.ro, să organizez webinarul “Economisesc de ani de zile… ce să fac în continuare?”, la care te invit sa participi miercuri, 8 august, ora 20.00- 21.00.

Pentru a te înscrie, trebuie să faci click AICI.

 

În cadrul acestui webinar vei afla:

– Care sunt principalele tipuri de economii şi cum funcţionează ele;

– Care este marea capcană pentru economiile tale;

– Ce soluţii ai la dispoziţie pentru a-ţi creşte prosperitatea pe termen lung;

– Cum poţi beneficia de pe urma celor mai simple tipuri de investitii;

– Cum să depăşeşti cel mai mare duşman pentru prosperitatea ta.

 

Pentru a participa la webinarul gratuit “Economisesc de ani de zile… ce să fac în continuare?” este necesar să te înscrii AICI şi vei primi automat prin email link-ul webinarului.

Iar dacă nu poţi participa live, nu este nicio problemă, pentru că webinarul va fi înregistrat.

Aştept cu mare interes să ne vedem!

Îți mulțumesc pentru participarea la webinar!

Mi-a făcut o mare plăcere să constat interesul de care s-a bucurat acest subiect!

Mai sus se află înregistrarea acestuia, dacă nu ai reușit să participi sau dacă dorești să revii asupra anumitor subiecte discutate acolo.

După cum probabil că te-ai obișnuit deja, în cadrul webinarului vei găsi și o mică surpriză, dacă ești și tu interesat de diferite variante disponibile pentru plasamentul economiilor tale, care chiar funcționează pe termen lung.

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!