fbpx

Categorie | Finanţe personale

Despre finante personale si investitiile disponibile în România

De curând am avut o discuţie foarte interesantă despre finante personale si investitiile disponibile în România.

Am fost invitat la CANAL 33 de către Radu Ciofu, pe care îl cunosc deja de ceva vreme şi ne leagă o veche pasiune pentru pieţele de capital.

Am avut astfel ocazia să vorbim despre:

– soluţia “magică” pentru optimizarea finanţelor noastre personale (care, dealtfel, nu este nicidecum magică…);

– câteva idei preconcepute despre investitii, extrem de false şi de dăunătoare;

– care sunt principalele tipuri de investitii disponibile în România;

– modul în care un “om obişnuit” poate să îşi construiască un portofoliu de investitii care să funcţioneze atât pe “vreme bună” cât şi pe “vreme rea”.

Dacă te interesează şi pe tine discuția despre finante personale si investitiile disponibile în România, poţi urmări mai jos înregistrarea ei.

 

 

Dar dacă doreşti să afli MULT mai multe despre aceste subiecte, cel mai bine ar fi să vii şi tu la Money Days – Conferința Națională de Finanțe Personale și Investitii.

Vei întâlni acolo 9 dintre cei mai cunoscuţi educatori financiari din România precum şi 3 invitaţi surpriză, care îţi vor împărtăşi cu toţii din experienţa lor personală, şi nu numai “din cărţi”.

Vor fi 2 zile pline de informaţii practice, pe care le vei putea pune şi tu în aplicare, chiar de a doua zi.

În plus, dacă te înscrii acum primeşti o reducere de 200 lei la orice tip de bilet sau pachet cumpărat, cu codul de reducere “DAN”.

Ne vedem pe 15-16 iunie 2019 la Money Days!

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Arhiva

Adresa ta de email este în siguranţă!