Categorie | Finanţe personale

Vrei să înveţi să câştigi mai mulţi bani?

Independenţă financiară, prosperitate, mai mulţi bani…

Sunt lucruri pe care le doresc atât de mulţi oameni, dar prea puţini ştiu ce să facă pentru a le obţine la modul practic.

Însă acesta NU este şi cazul tău. Nici vorbă! Tu ai posibilitatea de a afla care sunt regulile finanţelor personale şi ce anume trebuie să faci pentru a-ţi construi o viaţă mai prosperă şi cu mai mulţi bani.

Poţi afla ce funcţionează cu adevărat şi ce nu şi poţi învăţa lucruri practice pe care să le pui în aplicare imediat.

Astfel, vei putea stabili exact ce anume ţi se potriveşte şi care este calea cea mai bună pentru TINE. Şi mai mult, vei putea afla aceste lucruri chiar de la „sursă”, adică de la oameni care cu asta se ocupă zi de zi.

 

Iată cum poţi afla la modul cel mai practic cum să câştigi mai mulţi bani şi să ai o viaţă mai prosperă

 

Numele meu este Dan Sulica şi sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă finanţe personale şi investitii.

În ultimii 15 ani am avut numeroase ocazii de a face investitii în domenii foarte diferite, începând cu cele imobiliare, în fonduri de investitii, acţiuni pe bursa din România şi cele din străinătate, şi ajungând la instrumente derivate, mărfuri şi valute pe piaţa Forex.

În tot acest timp am obţinut şi rezultate bune, dar am făcut şi greşeli costisitoare, din care însă am învăţat cel mai mult.

Am vrut să împărtăşesc şi altora experienţa astfel acumulată şi am realizat site-ul IdeiŞiBani.ro. Iar acum am posibilitatea de a veni în sprijinul tău în modul cel mai direct.

Pentru că am fost invitat să particip ca speaker la Money Camp 2016, alături de cei mai renumiţi specialişti din domeniu: Luca Dezmir (cel care a realizat în 2007 primul site de finanţe personale şi investitii din România – milionarulmioritic.com) şi Eusebiu Burcaş (cel mai renumit trainer de finanţe personale din România).

Money Camp 2016 este o premieră absolută, fiind primul eveniment destinat în întregime nevoilor micului investitor din România.

Astfel încât şi mie îmi revine acum plăcerea de a te invita să participi la acest eveniment unic, locul unde vei avea ocazia să afli – printre altele – cum poţi să câştigi mai mulţi bani din investitii.

Doar participând la Money Camp 2016 vei putea să:

– te informezi şi să te educi pentru succesul tău în investitii, iar succes înseamnă mai mulţi bani;

– înveţi din experienţa personală în investitii a unor persoane care activează de mulţi ani în zona investitiilor imobiliare şi în pieţele financiare;

– socializezi cu persoane cu aceleaşi preocupări ca şi tine;

– te relaxezi într-un mediu natural superb, prin activităţi interesante şi provocatoare.

Şi pentru că îmi dau seama că această participare implică un anumit efort financiar pentru tine, aş vrea să vin în întâmpinarea ta şi să-ţi ofer o reducere de 10%, disponibilă EXCLUSIV pentru cititorii site-ului IdeiŞiBani.ro.

Atenţie, însă, că pentru a obţine această reducere este necesar să te înscrii până la data de 15 martie 2016 şi să menţionezi la înscriere codul de reducere DS10.

De-abia aştept să te întâlnesc la Money Camp 2016 şi să te ajut să înaintezi pe drumul prosperităţii tale, către un viitor independent financiar şi o viaţă mai prosperă, cu mai mulţi bani.

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă.

Adresa ta de email este în siguranţă!