fbpx

Categorie | Finanţe personale

La mulţi ani şi… la mulţi bani!

Un An Nou excelent, plin de bucurii şi realizări!  Să fii mai bun, mai înţelept şi mai fericit alături de toţi cei dragi!  Acestea sunt lucrurile cele mai importante în viaţa unui om şi noi îţi dorim să ai parte de ele din plin şi în 2015! 

Dar pe lângă toate acestea, îţi dorim şi ca Noul An să-ţi aducă mai multă prosperitate!  Nu este nimic rău în a-ţi dori să ai o viaţă mai bună şi mai prosperă.  Nu este nimic rău în a-ţi dori să ai mai mulţi bani.  Pentru că banii nu sunt răi.  La fel cum banii nu sunt nici buni.  Banii sunt doar un instrument, un mijloc de schimb al valorii.  Ce contează cu adevărat este doar modul în care tu alegi să îi obţii şi ce anume vei face cu ei.

Dacă vrei să ai mai mulţi bani, trebuie să începi prin a-i economisi.  Tu eşti singurul care poate face acest lucru.  Trebuie să-ţi faci un plan şi să te ţii de el.  Să-ţi propui să pui deoparte lunar o anumită sumă.  Chiar nu contează cât de mare este această sumă, important este să o faci în mod constant, consecvent.  După un timp te vei obişnui, îţi va „intra în sânge” şi vei vedea cum economiile tale cresc.   

Apoi va trebui să te ocupi de aceşti bani, căci nu este suficient să-i laşi într-un depozit la bancă (în felul acesta doar banca este cea care va face cu adevărat profit, tu de-abia vei putea acoperi inflaţia).  Trebuie să te informezi şi să afli că există foarte multe moduri de a-ţi investi banii.  Noi te putem ajuta.  Unele investiţii îţi aduc siguranţă mai mare, altele îţi pot aduce profit mai mare.  Dar pe termen lung, ele sunt de preferat depozitelor bancare. 

Şi asta contează cel mai mult, căci niciodată nu trebuie să încerci să te îmbogăţeşti repede.  Cele mai sigure şi cele mai profitabile investiţii sunt pe termen lung.  Timpul este cel mai important aliat al tău şi trebuie să înveţi să-l foloseşti în favoarea ta.  Cu cât îţi stabileşti un termen mai lung pentru investiţiile tale, cu atât vei fi mai câştigat.  Pentru că este perfect adevărat ce se spune: „banul la ban trage”.

Dar pentru ca acest timp să înceapă să curgă în favoarea ta, trebuie să începi cât mai curând.  De exemplu, chiar acum!  Ce moment mai potrivit poate exista, decât acum, la început de An Nou?  Noi îţi dorim să ai consecvenţă, răbdare, încredere şi suntem siguri că ai puterea de a-ţi transforma visele în realitate! 

La mulţi ani şi… la mulţi bani! 🙂    

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!