Categorie | Finanţe personale

Prima investitie făcută de mine şi ce am învăţat din ea [webinar]

Prima investitie este de mulţi considerată ca fiind cea mai dificilă.

Pentru simplul motiv că este prima… 🙂

Din ce aflu de la cititori ai site-ului care mă contactează cu diferite întrebări, mulţi dintre ei se confruntă cu anumite dificultăţi când se hotărăsc să facă prima investitie.

Şi în ceea ce mă priveşte pe mine, îţi pot confirma că începutul nu a fost prea uşor.

Acesta este motivul pentru care m-am gândit că te-ar putea ajuta să afli care au fost problemele cu care m-am confruntat şi eu când am făcut prima mea investitie şi cum am încercat să le rezolv.

Prima investitie făcută de mine şi ce am învăţat din ea

 

Asadar, îmi face o mare plăcere să te invit să participi la webinarul “Prima mea investitie”, pe care îl voi prezenta împreună cu Valentin Nedelcu de la StiintaBanilor.ro şi care va avea loc sâmbătă, 10 martie, de la ora 10.30 dimineaţa.

Acest webinar este gratuit, nu este necesar să te înscrii, tot ce ai de făcut este să dai un click pe acest link sâmbătă dimineaţa la ora 10.30.

Iar dacă nu poţi participa live, nu este nicio problemă, pentru că webinarul va fi înregistrat.

Aştept cu mare interes să ne vedem!

Îți mulțumesc pentru participarea la webinarul „Prima investitie făcută de mine şi ce am învăţat din ea”.

Dar dacă nu ai reușit să participi, sau dorești să revii asupra unor subiecte discutate în webinar, găseşti mai sus înregistrarea acestuia.

 

Dacă eşti interesat să afli mai multe lucruri despre principalele oportunităţi de investitii ale acestui moment, precum şi modul practic de a le pune în aplicare, te invit să urmăreşti cursul video “Investitii inteligente şi surse de venit pasiv”.

Iar dacă te afli la început de drum în ceea ce priveşte investitiile, trebuie să-ţi spun că am creat special pentru tine, împreună cu Valentin, un program unic în România.

Este un program de 12 săptămâni, ce se referă la finante personale si investitii într-o manieră unitară, holistică, integrând aspectele teoretice, de strategie, cuantificabile, cu cele practice, funcţionale, de zi cu zi şi cu cele psihologice, emoţionale: Programul de training “Succesul în finante personale şi investitii”.

Mai multe detalii, precum şi o reducere promoţională de până la 63% găseşti aici.

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!