Categorie | Finanţe personale

Drumul către succes în finantele personale şi investitii

Ştiu că şi tu eşti interesat de a-ţi gestiona cât mai eficient finantele personale şi investitiile.

Pentru că altfel nu ai citi aceste rânduri… 🙂

Recunosc că şi pe mine mă pasionează aceste subiecte, chiar de mulţi ani.

Acesta este şi motivul pentru care am realizat acest site: pentru a veni în sprijinul tău cu cât mai multe informaţii utile.

Tot acesta este motivul pentru care ţin cursuri, workshop-uri şi webinarii pe subiecte legate de finantele personale si investitii.

Dar mi-am dat seama că toate aceste moduri de comunicare au atât avantaje cât şi dezavantaje.

Şi că, oricât de mult aş încerca să găsesc varianta “cea mai bună” de a-ţi transmite informaţii, nu am cum să reuşesc, pentru simplul motiv că ea nu este una singura, căci depinde în primul rând de preferinţele TALE.

Aşa că m-am gândit că cel mai bine ar fi să te las chiar pe TINE să alegi varianta care te avantajează cel mai mult.

 

Cum te-aş putea ajuta cel mai bine să-ţi îmbunătăţeşti finantele personale şi investitiile?

 

De curând am avut ocazia să organizez, împreună cu prietenul meu Valentin Nedelcu de la StiintaBanilor.ro cursul practic “Investitii inteligente şi surse de venit pasiv”.

Informaţiile transmise prin acest curs de o zi întreagă au fost foarte numeroase şi ne-am bucurat mult să constatăm interesul viu şi entuziasmul participanţilor.

Astfel încât, dacă nu ai avut posibilitatea de a fi prezent în sală, acum poţi şi tu să intri în posesia acestor informaţii, prin intermediul pachetelor descrise mai jos.

Dar… acum am pregătit pentru tine mult mai mult decât atât!

Pentru că atât Valentin cât şi eu credem cu tărie în interacţiunea directă cu participanţii, pentru a le oferi soluţii optime la nevoile lor din domeniul finanţelor personale şi investitiilor.

Din orice sursă de informare, într-o prima fază sunt asimilate doar o mică parte din informaţii, probabil cele mai relevante pentru fiecare participant în parte.

Însă cheia succesului este ca informaţiile învăţate să fie aplicate cât mai repede, astfel încât să se poată instala la nivel de abilitate, obicei.

În acest sens, vrem să venim în sprijinul tău şi să te susţinem cât mai mult în aplicarea practică a cunoştinţelor teoretice, în acoperirea golurilor de informaţii care pot să existe şi în a te ajuta cu întrebările sau problemele ce ar putea apărea la trecerea de la teorie la practică.

Sigur, nu putem face noi investitiile în locul tău şi nici nu-ţi putem spune în ce “ar trebui” să investeşti.

Nu acesta este rolul nostru.

Pentru asta există administratori de portofolii private şi fonduri de investitii administrate activ, pensii private, unit linked-uri şi pensii de stat. Toate aceste instrumente sunt concepute pe ideea de a-ţi administra altcineva banii, în schimbul unui preţ.

Din păcate, însă, acest preţ este de cele mai multe ori punerea intereselor altcuiva în faţa interesului tău.

De fapt, rolul nostru este să te ajutăm să devii independent, să te ajutăm să înveţi bazele, metodele de analiză şi de abordare a diferitelor tipuri de investitii pentru a le putea pune în practică tu însuţi.

Adevărul este că nimeni nu va putea să îţi administreze banii mai bine decât o vei putea face tu.  Sigur, cu condiţia să ai un anumit bagaj de cunoştinţe financiare şi, evident, să pui în practică metodele de investitii care şi-au dovedit deja eficienţa.

Iar noi putem să fim alături de tine în această călătorie pe drumul tău spre independenţa financiară.

Acestea sunt motivele pentru care, împreună cu Valentin, am pus bazele unui program unic în România: Programul integrat de training – Succesul în finante personale şi investitii, ce se va desfăşura pe parcursul a 12 săptămâni.

Dar înainte de a intra în detaliile acestui program, trebuie să îţi spun că locurile sunt extrem de limitate, pentru că vom face o singură astfel de grupă, care va avea un număr mic de participanţi.

Mai multe lucruri despre acest program, precum şi tematica abordată în fiecare din cele 12 săptămâni găseşti aici.

 

Iar pentru faptul că suntem cu toţii diferiţi, m-am gândit să te las pe tine să decizi care este cel mai bun mod de a-ţi îmbunătăţi finantele personale şi investitiile şi să-ţi propun următoarele variante:

 

1. Pachetul Premium – conţine cursul video “Investitii inteligente si surse de venit pasiv” (inclusiv varianta audio-mp3 şi suportul de curs).

Preţ:  290 lei.  

 

2. Pachetul GOLD – conţine pachetul Premium + 1 şedinţă de consultanţă personalizată, 1-la-1 (online, cu durata de 1 oră) pentru a stabili care sunt investitiile care se potrivesc cel mai bine în situația ta personală și modul practic de a le pune în aplicare.

Bonus: Cursul video “Adevărul despre banii tăi”.

Preţ:  490 lei.  

 

Poţi face plata în 2 moduri:

 

1. Prin transfer bancar în contul firmei:

SC Mihaileanu Consulting SRL

CUI 36332256

Adresa: Str. Stefan Mihaileanu nr. 7, Corp A, sector 2, Bucuresti

Nr. ORC: J40/9777/19.07.2016

Cont: RO60INGB0000999906108212

Banca: ING Bank, Sucursala Bucuresti

 

2. Cu cardul, prin intermediul mobilPay:

– Pachetul Premium – aici

– Pachetul GOLD – aici      

 

După efectuarea plăţii te rog să-mi trimiţi un email la adresa dan@ideisibani.ro cu:

– Numele şi prenumele (sau datele firmei)

– Adresa

– CNP-ul (este necesar pentru emiterea facturii fiscale)

şi îţi voi trimite materialele comandate.

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!