Categorie | Finanţe personale

Vrei să devii independent financiar?

A fi independent financiar este pentru cei mai mulţi oameni un vis frumos…

Dar nu trebuie neapărat să rămână doar un vis!

La modul practic, să fii independent financiar înseamnă să ai suficiente venituri pentru a-ţi putea menţine stilul de viaţă fără a fi neapărată nevoie să munceşti pentru asta.

Ştiu, la prima vedere pare o utopie, dar de fapt nu este. Sunt destui oameni care îşi construiesc zi de zi independenta financiara şi care într-o bună zi vor ajunge la “destinaţie”.

La fel poţi face şi tu.

Acum ai marea şansă de a afla exact ce poţi face pentru a deveni independent financiar.

 

Cu alte cuvinte, ai posibilitatea de a găsi exact „harta” drumului care te va duce către independenta ta financiara.

Poţi afla exact ce ai de făcut, ce funcţionează cu adevărat şi ce nu şi poţi învăţa lucruri practice pe care să le pui în aplicare imediat pentru a ajunge independent financiar.

Mai mult, poţi afla aceste lucruri chiar de la „sursă”.

Despre ce este vorba?

Lorand Soares-Szasz, unul dintre cei mai apreciaţi traineri, speakeri şi antreprenori români la ora actuală, îţi pune la dispoziţie un curs online despre modul PRACTIC cum poţi deveni independent financiar.

Este cel mai util astfel de curs disponibil în România la ora actuală pentru că îţi oferă pas cu pas toate detaliile de care ai nevoie.

L-am urmărit cu mare interes şi pot să-ţi confirm faptul că nu este genul de curs făcut “din cărţi”, doar cu teorie şi fără aplicabilitate practică.

Din contră, este 100% bazat pe experienţe, situaţii şi soluţii practice, din viaţa reală, fiind prezentat într-un stil direct, accesibil şi relaxat.

Din acest curs vei învăţa şi:

– care este circuitul banilor în viaţa ta;

– de ce bogaţii devin tot mai bogaţi şi săracii devin tot mai săraci;

– cum să pui banii să lucreze pentru tine;

– în ce este bine şi în ce nu este bine să investesti;

– care este planul de investitie pe termen lung, care te va scuti de grija banilor pentru a doua parte a vieţii;

– ce este dobanda compusă şi cum să o foloseşti în favoarea ta.

Mai mult, în exclusivitate pentru cititorii siteului IdeiSiBani.ro, Lorand are o ofertă specială, prin care îţi pune la dispoziţie acest curs cu o reducere de 20%. Dar trebuie să te grăbeşti, căci această ofertă specială va expira în curând!

Eu te susţin în decizia de a participa la acest curs pentru că ştiu că vei afla multe lucruri practice, extrem de utile, care te vor ajuta să-ţi faci un plan detaliat şi să devii independent financiar.

Mult succes!

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!