Categorie | INSIDER

Bursele ating noi maxime istorice. Tu cum profiţi de acest lucru?

În luna mai 2016 am avut onoarea de a fi invitat să particip ca speaker la cel mai important eveniment din România, dedicat în exclusivitate micului investitor: Money Camp, alături de Luca Dezmir şi Eusebiu Burcaş.

Acolo am prezentat câteva din variantele de investitii care credeam eu că reprezintă bune oportunităţi pentru momentul respectiv şi pentru perioada următoare.

M-am referit la câteva investitii garantate de stat, la fonduri de investitii cu risc mic (specializate în instrumente cu venit fix), la investitii în bursele de acţiuni şi în piaţa Forex.

Spuneam atunci că una dintre cele mai interesante investitii pe termen lung şi foarte lung este investitia în bursele americane de acţiuni, realizată prin intermediul fondurilor de tip index sau a instrumentelor derivate (CFD-uri pe indicii bursieri).

La momentul respectiv bursele din SUA se găseau la un nivel relativ ridicat, iar indicii Dow Jones şi S&P 500, la care m-am referit în mod particular, se aflau la 17.510 puncte, respectiv la 2053 puncte.

Iar acum bursele americane ating noi maxime multianuale!

 

Pentru prima dată în istorie, indicele Dow Jones ieri a atins şi a depăşit pragul psihologic de 20.000 puncte iar indicele S&P 500 a atins astăzi valoarea de 2300 puncte.

Asta înseamnă pentru indicele Dow Jones o creştere de 14% şi pentru indicele S&P 500 de 12% faţă de valorile înregistrate în urmă cu doar 8 luni.

Înseamnă asta că această investitie este cea mai bună sau cea mai profitabilă investitie din lume şi că ar trebui ca şi tu, în mod neapărat, să începi să investesti în bursele din SUA?

În niciun caz. Investitia în bursele americane este doar unul din numeroasele exemple de oportunităţi de investitii ce apar absolut în permanenţă în pieţele financiare.

Însă acest exemplu îţi arată faptul că şi tu poţi să te informezi cu uşurinţă despre aceste oportunităţi şi despre modul practic în care poţi profita de pe urma lor.

Şi ca să te ajute să faci exact acest lucru, Luca Dezmir, organizatorul Money Camp, îţi pune acum la dispoziţie înregistrările video ale prezentărilor de la acel eveniment.

Sunt 4 ore pline cu informaţii foarte utile, indiferent dacă deja ai o anumită experienţă în ceea ce priveşte investitiile sau eşti doar la început de drum şi vrei sa afli mai multe despre acest domeniu fascinant.

Şi eu te încurajez să te informezi cât mai bine pentru că, după cum ştii deja, un om informat este un om mai bogat. 🙂

Aşa că te susţin în mod special, oferindu-ţi o reducere de 35% pentru faptul că eşti abonat la newsletter-ul INSIDER. Tot ce trebuie să faci este să foloseşti codul MC2016DS la rubrica “Cupoane reduceri”, înainte de a finaliza comanda.

În felul acesta poţi să ai acces nelimitat la toate cele 6 prezentări de la Money Camp la un preţ modic. Dar trebuie să te grăbeşti, căci această reducere expiră duminică 29.01.2017.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!