Categorie | INSIDER

Webinar – Inceputurile în investitii

Inceputurile sunt aproape întotdeauna grele.

Iar domeniul investitiilor, din păcate, nu face excepţie de la această regulă.

Îmi aduc aminte cât de greu mi-a fost şi mie la început să aflu informaţii relevante, să înţeleg care sunt regulile, cum funcţionează sistemul, şi apoi, mai ales, să le pun pe toate în aplicare.

Aproape că nu-mi vine să cred că am reuşit să mă descurc… 🙂

Dar asta se întâmpla cu mulţi ani în urmă, când în România totul era foarte diferit faţă de momentul actual.

Cred că cea mai mare diferenţă este făcută în primul rând de calitatea surselor de informaţii, pentru că aici s-a progresat imens în ultima vreme.

În ziua de astăzi să faci investitii nu mai este nici pe departe “aventura” care era în trecut.

Iar în curând, sper eu, investitiile vor ajunge şi pentru omul obişnuit, mediu, un lucru absolut normal, la ordinea zilei.

Adică exact aşa cum se întâmplă în toate ţările dezvoltate.

 

Inceputurile în investitii: ce să ştii, ce să faci şi ce greşeli să eviţi

 

Numele meu este Dan Sulica, sunt investitor şi consultant financiar independent şi mi-aş dori să vin în sprijinul tău, dacă şi pe tine te interesează subiectul investitiilor individuale.

Acesta este motivul pentru care m-am hotărât să organizez, în colaborare cu prietenul meu Valentin Nedelcu, investitor, consultant fiscal, financiar şi coach, fondatorul site-ului StiintaBanilor.ro, webinarul “ Inceputurile în investitii ”.

În webinarul “ Inceputurile în investitii ” vei afla câteva lucruri foarte importante pentru succesul tău ca investitor, printre care:

– Ce trebuie să ştii înainte de a începe să investesti

– Ce trebuie să faci înainte de a începe să investesti

– Care sunt principalele convingeri eronate despre investitii

– Ce greşeli să eviţi când începi să investesti

 

Acest webinar este gratuit, nu este necesar să te înscrii, tot ce trebuie să faci este să dai un click pe acest link sâmbătă 18.11.2017, la ora 10:00 dimineaţa.

Iar dacă subiectul te interesează, dar nu poţi să ajungi la webinar, nu este nicio problemă pentru că webinarul va fi înregistrat.

Aştept cu mare interes să ne vedem (la propriu 🙂 ) la webinar!

   

 

Aceasta este înregistrarea webinarului.  Îmi cer scuze pentru micile probleme tehnice, a fost un software de webinar pe care acum l-am folosit pentru prima dată… 🙂 

Vizionare plăcută!

 

Iar dacă dorești să afli mai multe despre investitii, la modul cel mai practic și aplicat, te invit să participi la workshop-ul:

OPORTUNITĂŢI DE INVESTIŢII ÎN ANUL 2018 PENTRU INVESTITORUL INDIVIDUAL

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!