Categorie | Opinii

Drumul de la idee la prosperitate

Cum să scap de datorii?

Cum să economisesc bani?

Cum pot să fac bani?

Sunt doar 3 dintre întrebările pe care mulți dintre noi ni le punem. Și pe bună dreptate. Fără bani, nu ne putem bucura de multe dintre lucrurile pe care ni le dorim.

Banii sunt practic moneda de schimb pentru ceea ce ne dorim să avem, din punct de vedere material și nu numai… Gândește-te că ai o problemă de sănătate. Sau poate vrei să-ți trimiți copilul la o facultate în străinătate. Vrei o vacanță de vis?

Toate acestea se rezolvă dacă ai suma de bani potrivită.

Și acolo unde sunt întrebări, există și răspunsuri.

Dacă vrei să economisești bani sau să scapi de datorii, o simplă căutare pe Google îți va oferi o grămadă de soluții. Depinde doar de tine pe care o vei alege.

Însă atunci când vine vorba de investirea banilor, părerea unanimă a tuturor bogataşilor lumii este: crearea unei afaceri este cea mai rapidă cale de a-ți înmulți suma de bani pe care o deții.

Cum poți face asta? Urmează pașii de mai jos:

Cristina Stoica

Nu zic că o afacere este lipsită de riscuri. Nici că o să-ți fie ușor. Însă cu siguranță merită efortul. 🙂

 

Acesta este un guest post realizat de Cristina Stoica

Despre autor

Cristina Stoica este antreprenor, expert în marketingul online, trainer și blogger. Pe site-ul Cristinne.ro, prin intermediul articolelor și podcasturilor, Cristina ghidează pașii persoanelor interesate să-și dezvolte afacerea pe internet.

Dacă vrei să citești și alte articole pe care ea le-a scris pe tema managementului banilor, le găseşti aici.

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!