Categorie | Opinii

De ce sa apelezi la serviciul de inchirieri masini pentru companii, daca esti antreprenor

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata de rent-a-car din Bucuresti si Otopeni, FocusRent ofera servicii de inchirieri masini pentru companii.

Astfel, clientii corporate isi pot desfasura activitatea zilnica fara a mai avea grija transportului si beneficiind de numeroase beneficii.

FocusRent are in flota sa masini premium la preturi avantajoase si ofera profesionalism si transparenta totala.

Iata cateva avantaje unice pe care le ofera serviciul de inchirieri masini pentru companii:

 

1. Mai mult timp pentru activitatea companiei

Daca esti antreprenor si apelezi la serviciul de inchirieri masini pentru companii, scapi de grija administrarii si a mentenantei flotei de autoturisme.

In acelasi timp, castigi ore pretioase prin eliminarea birocratiei, lucru care iti va permite sa te concentrezi pe interesele imediate ale companiei tale si pe domeniul principal de activitate al acesteia.

De asemenea, nu vei mai pierde timp si bani din cauza uzurii tehnice a masinilor, cum s-ar intampla daca firma ta ar detine propriile autoturisme.

In plus, serviciul de inchirieri masini pentru companii asigura si asistenta privind dosarele de dauna, suport tehnic si inlocuirea temporara a autoturismului avariat, ceea ce inseamna ca iti poti continua activitatea fara probleme, indiferent de starea autoturismelor.

2. Costuri reduse

Cumpararea unui autoturism propriu nu este atat de avantajoasa pe cat ar parea la prima vedere, tinand cont ca valoarea unei masini noi se depreciaza cu 25% odata cu primii kilometri parcursi, iar dupa 3 ani valoarea de revanzare a autovehiculului scade cu pana la 50%.

Prin intermediul serviciului de inchirieri masini pentru companii, FocusRent preia in totalitate riscurile financiare, dar si operatiunile de intretinere si reparatii. Astfel, devine mult mai usor sa controlezi si sa gestionezi cash flow-ul companiei.

Mai mult, in chiria lunara sunt incluse toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta), dar si schimbarea anvelopelor de iarna/vara si inlocuirea masinilor in cazul nefericit al unei avarii sau al producerii unui accident.

In plus, daca perioada contractului este una extinsa, primesti si discount-uri semnificative.

3. Avantaje fiscale semnificative

Chiria lunara pentru serviciul de inchirieri masini pentru companii este o cheltuiala deductibila integral la momentul inregistrarii, spre deosebire de creditul sau leasingul auto, care se amortizeaza liniar.

Optand pentru serviciul de inchirieri masini pentru companii de la FocusRent, beneficiezi de deductibilitatea fiscala integrala a TVA-ului si de diminuarea valorii totale a impozitului pe profit. In acest mod, capacitatea de finantare a companiei tale creste, deoarece autoturismele sunt inchiriate, nu achizitionate, prin urmare nu sunt inregistrate in patrimoniu.

3. O flota diversificata de autoturisme

Oferta serviciului de inchirieri masini pentru companii de la FocusRent include numai autoturisme mai noi de 5 ani, avand toate reviziile tehnice la zi, pentru siguranta si confortul tau.

Flota companiei include modele din toate categoriile, dupa cum urmeaza:

– luxury (Audi A4, VW Passat, Ford Mondeo);

– economy (Ford Focus, Opel Corsa, Ford Fiesta, Dacia Logan);

– SUV si 4×4 (BMW X5, Nissan Pathfinder, Hyundai Santa Fe, Dacia Duster);

– microbuze (VW Transporter, Mercedes Vito).

4. Suport si asistenta rutiera 24/7

Prin intermediul serviciului de asistenta clienti, disponibil 24/7, FocusRent vine in intampinarea oricarei probleme pe care o intampini cu autoturismele inchiriate.

 

Articol redactat de către iAgency.ro.

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!