Categorie | Opinii

Cele mai moderne tehnici de implant dentar, in noua clinica Dr Leahu

Sanatatea, inclusiv cea dentara, este extrem de importanta,  atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Orice problema dentara, fie ca este vorba de dinti ingalbeniti, sensibili, carii sau, mai rau, dinti lipsa, te afecteaza atat pentru ca nu mai poti consuma toate alimentele pe care ti le doresti, cat si pentru ca risti sa iti pierzi increderea in sine si sa te izolezi.

Ce trebuie sa stii este ca, indiferent cat de grava ar fi problema ta stomatologica, ea se poate rezolva rapid intr-o clinica stomatologica profesionista, cu medici de top si aparatura de ultima ora.

In noul sediu Dr Leahu Caramfil, situat pe strada Nicolae Caramfil din sectorul 1, intins pe o suprafata de 700 mp si deschis in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro, pacientii beneficiaza de doua dintre cele mai noi tehnologii in materie de implant dentar: Nobel Active si Straumann.

Cu ajutorul acestor doua tehnologii, pacientii vor avea in timp record un implant dentar care se confunda practic cu un dinte real, ca textura, culoare si functionalitate si care poate rezista o viata intreaga, daca este ingrijit corespunzator.

Inainte de a vedea in ce constau cele doua noi tehnologii, trebuie precizat ca implantul dentar este de departe cea mai buna si mai sigura solutie de a inlocui un dinte cazut.

In primul rand, implantul dentar iti protejeaza dintii sanatosi (spre deosebire de puntile dentare, care afecteaza dintii din jur), are costuri mai avantajoase si o durata de viata mai mare decat protezele sau puntile dentare.

In plus, reprezinta un tratament stomatologic mult mai fiabil, care iti asigura functionalitatea dintilor (poti consuma toate alimentele dorite), dar si zambetul mult visat. De asemenea, implantul dentar este mult mai confortabil decat protezele si puntile si ajuta si la protejarea oaselor slabite de caderea unuia sau a mai multor dinti.

Clinica stomatologica Dr Leahu a ales sa colaboreze cu Nobel Biocare si Straumann deoarece ambele companii au peste 50 de ani de experienta in realizarea implanturilor dentare si ambele investesc constant in noi tehnologii.

Implantul dentar Nobel Active a fost perfectionat in ani intregi de testare si cercetare si are un design inovator care il face mai usor de integrat in tesutul osos. In plus, pozitia sa poate fi schimbata cu usurinta in timpul procesului de implantare.

Implantul dentar Nobel Active este imposibil de distins de restul danturii, ofera stabilitate chiar si in cele mai dificile situatii si sprijina zonele in care tesutul osos si tesutul moale au o densitate mai scazuta.

Pe de alta parte, implantul dentar Straumann reprezinta cea mai buna investitie pe termen lung, pacientii putand beneficia de avantajele sale o viata intreaga, atat timp cat respecta regulile de igiena orala si vizitele regulate la dentist.

Inca din prima zi de purtare, implantul dentar Straumann stimuleaza regenerarea si vascularizarea tesuturilor, facilitand recuperarea foarte rapida a pacientilor. Totodata, riscul contractarii unor infectii in urma unei interventii cu implant dentar Straumann este zero, gratie materialului biocompatibil din care acesta este realizat.

In plus, acest implant poate fi introdus in cele mai problematice zone, cum ar fi spatiile foarte inguste, si, la fel ca implantul dentar Nobel Active, ofera stabilitate maxima in zonele cu densitate mica de tesut osos si moale.

Prin urmare, daca ai o problema care necesita o interventie cu implant dentar, la clinica stomatologica Dr Leahu Caramfil din Pipera, dar si in celelalte sedii ale noastre, te asteapta cei mai buni medici si tehnologie de ultima generatie, pentru ca tu sa iti poti recapata functionalitatea danturii si frumusetea acesteia.

 

Articol redactat de către iAgency.ro.

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă.

Adresa ta de email este în siguranţă!