Categorie | Opinii

UpHash atrage oamenii ca un magnet: câștigă pe criptomonede fără investiții

În condițiile unui interes continuu pentru criptomonede, se pare că de multe ori cumpărarea, spre exemplu a criptomonedei Monero sau Ripple, este mult mai profitabilă decât investirea banilor în mineritul lor.

Echipamentele puternice pentru producerea criptovalutelor sunt costisitoare, iar noi „ferme” pentru minerit apar în fiecare zi, deci concurența crește.

Companii globale investesc în crearea unor astfel de „ferme”, atunci cum ar putea o persoană obișnuită să concureze cu ele?

Există un raspuns. În timp ce unii investesc în echipament, alții creează oportunități. Astfel a apărut mineritul cloud.

Utilizând serviciile platformelor avansate pentru mineritul cloud aveți posibilitatea să mineriți criptovalute absolut gratuit, utilizând doar puterea unui calculator sau a tuturor dispozitivelor în același timp.

Dar, oare este chiar atât de profitabil acest tip de minerit? Care este cea mai profitabilă și mai sigură modalitate? Să studiem aceste trei opțiuni înainte de a începe mineritul, de a cumpăra echipamente pentru minerit sau de a investi în criptovalute.


Ce este mineritul și merită sau nu să investim în cele mai noi echipamente?

 

Esența mineritului constă în faptul că, cu ajutorul computerelor se rezolvă sarcini matematice, recompensa pentru care este criptomoneda. Procesul de obținere a criptomonedei nu este controlat de un singur centru de emitere, iar distribuția asigură siguranța acestora.

Rentabilitatea mineritului criptovalutei depinde de câțiva factori: costul energiei electrice, complexitatea mineritului și, cel mai important, modificările prețului criptomonedei.

Pentru a calcula dacă este profitabil să cumpărați și să instalați propriul echipament pentru minerit la domiciliu, puteți utiliza calculatoarele de profitabilitate ale mineritului. Însă dacă electricitatea în regiunea dvs. este scumpă și nici măcar nu aveți un capital de pornire pentru achiziționarea celei mai noi tehnologii și nici nu înțelegeți cum funcționează, puțin probabil că veți fi capabil să vă îmbogățiți pe baza mineritului de criptomonede în condiții casnice.

Care sunt avantajele mineritului în cloud?

 

Mineritul în cloud nu necesită investiții uriașe, deoarece în loc să achiziționați echipamente, puteți închiria putere de calcul de la companiile care dispun de centre de date puternice, cu ”ferme” pentru obținerea criptomonedelor.

La prima vedere, mineritul în cloud pare foarte atractiv, datorită faptului că nu trebuie să vă deranjați personal în legătură cu echipamentul „fermei”, să organizați munca, să creați condiții de securitate și cel mai important – nu trebuie să investiți nimic.

Cu toate acestea, dacă veți încerca să căutați informații despre companiile care oferă serviciile mineritului în cloud, veți realiza foarte repede că multe dintre cele pe care le veți găsi nu vor fi profitabile pe un termen îndelungat.

De fapt, cele mai profitabile oferte se dovedesc a fi adesea nimic altceva decât simple scheme piramidale.  Multe dintre ele nu dispun de niciun echipament, ci plătesc profitul minerilor din banii pe care îi primesc de la noii veniți.

Prin urmare, dacă totuși vă decideți să riscați și să încercați această metodă de minerit, fiți foarte atent atunci când alegeți compania cu care doriți să colaboraţi.

Platformă verificată pentru mineritul în cloud

 

Totuși, studiind câteva companii care oferă astfel de servicii, echipa redacției noastre a găsit un favorit absolut, care combină confortul, beneficiile maxime și ușurința în utilizare. Despre această companie vom vorbi astăzi.

UpHash este o platformă pentru mineritul automat și gratuit al criptomonedelor (Monero sau Ripple), absolut potrivită atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați. Datorită nivelului ridicat de securitate și stabilitate, suportului rapid și plăților regulate, UpHash a devenit o companie de minerit în cloud foarte populară și se bucură de milioane de utilizatori.

Pentru a începe să câștigați venituri suplimentare din criptomonede, trebuie doar să mergeți la site-ul UpHash.io, să descărcați și să instalați aplicația gratuită pe computerul dumneavoastră. De asemenea, puteți instala aplicația pe mai multe computere sau chiar pe telefonul mobil.

Toate dispozitivele conectate le puteți vedea în contul dumneavoastră personal. După instalare, aplicația va determina automat puterea procesorului și a plăcii video. Cunoscând aceste date, puteți să vă decideți cu ușurință ce putere sunteți dispus să furnizați companiei, după care UpHash selectează cei mai profitabili algoritmi pentru mineritul criptomonedei, pentru care dumneavoastră veți primi şi bani.

De fapt, dumneavoastră chiar nu aveți nimic de făcut, trebuie doar să porniți calculatorul după care vă puteți ocupa de lucrurile personale, în același timp computerul vă va ajuta să câștigați bani.

De îndată ce veți avea în cont minim 15 dolari, puteți să treceţi la procedura de retragere, pentru aceasta nu uitați să indicați informațiile necesare ce țin de cardul dumneavoastră Visa sau MasterCard.

 

Articol redactat de către brand.ad. 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!