fbpx

Ce poţi face acum, când bursele de actiuni ating noi maxime istorice?

Bursele de actiuni au traversat recent o perioadă foarte bună.

Atât în România cât şi în SUA, ele au atins noi şi noi maxime istorice.

Dar probabil că nici aceste creşteri nu vor dura la nesfârşit…

Investesc în bursele de actiuni de 10 ani şi primesc deseori întrebări de genul: “Este acesta un moment bun pentru a investi în acţiuni?”

Acesta este motivul pentru care am dorit să mă refer la acest subiect în videoul de mai jos.

 

Ce poţi face acum, când bursele de actiuni ating noi maxime istorice?

 

Dar în primul rând vreau să-ţi spun că nu am încercat să fac predicții, pentru simplul motiv că nu cred în utilitatea lor.

În afară de ego-ul celui care mai nimereşte din când în când o astfel de predicție, nu are nimeni de câştigat de pe urma lor… 🙂

Pe de altă parte, avem cu toţii de câştigat dacă încercăm să ne facem un plan bun de investitii, care să funcţioneze atât în momentele “bune” cât şi în cele “rele”.

Din acest punct de vedere, am venit cu câteva idei pe care le poţi avea în vedere, în funcţie de strategia ta personală de investitii:

1. Investitii pasive;

2. Investitii active.

Pentru că, până la urmă, nu contează atât de mult ce se întâmplă în pieţele de capital, ci ce se întâmplă cu TINE şi cu portofoliul TĂU!

Vizionare plăcută,

Dan

 

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Arhiva

Adresa ta de email este în siguranţă!