fbpx

Oportunitate sau capcană a acestui moment? Cel mai simplu mod de a investi în Bitcoin

Fiind pasionat de pieţele de capital, le urmăresc practic în fiecare zi.

Chiar şi atunci când sunt în vacanţă… 🙂

Aşa am aflat de ceea ce pare a deveni o oportunitate interesantă a acestui moment.

La fel de bine, însă, se poate transforma şi într-o capcană…

Este vorba de piaţa criptomonedelor, în particular Bitcoin.

Despre Bitcoin şi părerea mea personală despre criptomonede poţi afla mai multe dintr-un video pe care l-am postat aici: Atenţie la Bitcoin! A început deja să se întâmple?

Atunci, pe data de 11 aprilie 2019, preţul Bitcoin era puţin peste 5000 dolari.

Acum preţul este puţin peste 10.000 dolari.

 

Oportunitate sau capcană a acestui moment? Care este cel mai simplu mod de a investi în Bitcoin?

 

Acesta este motivul pentru care m-am gândit să fac un video despre situaţia actuală a preţului Bitcoin – prin comparaţie cu alte momente asemănătoare din anii 2011 – 2017.

Dar trebuie să ai în vedere faptul că evoluţia din trecut nu este o garanţie pentru evoluţia viitoare!

Şi pentru a răspunde la întrebările despre modul cum investesc eu în Bitcoin – aceasta fiind doar opţiunea mea personală, şi nu o recomandare de investitie – m-am referit şi la acest aspect, la modul cel mai practic (de la min. 12:45).

 

 

În concluzie, la fel cum se întâmplă cu orice altă investitie, şi situaţia actuală a Bitcoin se poate dovedi o mare oportunitate sau o mare capcană.

Nu ştii niciodată 100% sigur din start… 🙂

Aşa că tot ce poţi face este să te pregăteşti. Să-ţi faci un plan pentru ambele situaţii: pentru când lucrurile merg în favoarea sau împotriva ta.

Acesta este motivul pentru care celebrul Warren Buffett afirmă că: „Risk comes from not knowing what you’re doing”.

 

Dacă dorești să afli mai multe variante de a investi în criptomonede, dar şi în instrumente clasice – imobiliare, obligaţiuni, burse de acţiuni etc. – acum poți comanda înregistrările video de la Money Days – Conferința națională de finanțe personale și investiții.

Vei afla astfel cum îţi poți construi la modul practic un portofoliu diversificat, care să funcţioneze atât în perioadele “bune”, de creştere economică, cât şi în perioadele “rele”, de recesiune sau chiar de criză.

În plus, dacă comanzi înregistrările Money Days până pe 5 iulie, vei beneficia și de reducerea de 200 lei la oricare pachet, folosind codul de reducere „DANPROMO”.

Mai multe detalii găsești AICI.

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!