Programul de training – Succesul în finante personale si investitii

Programul de training – Succesul în finante personale si investitii  

 

Ce este:

– primul program integrat de finante personale si investitii din România destinat în primul rând celor aflaţi la început de drum.

– un program intensiv ce se referă la finante personale si investitii într-o manieră unică, unitară, holistică, integrând aspectele teoretice, de strategie, cuantificabile, cu cele practice, funcţionale, de zi cu zi şi cu cele psihologice, emoţionale.

Cui se adresează:

– celor fără experienţă sau cu experienţă destul de redusă în ceea ce priveşte gestionarea eficientă a finanţelor personale pe termen lung și realizarea investitiilor pasive profitabile, la modul cel mai practic şi aplicat.

Ce urmăreşte:

– înţelegerea conceptelor cheie în ceea ce priveşte modul de funcţionare a banilor şi însuşirea pe termen lung a obiceiurilor eficiente;

– înţelegerea şi punerea în practică a diferitelor metode de a optimiza finanţele personale;

– înţelegerea şi punerea în practică a diferitelor tipuri de investitii care reprezintă surse de venit pasiv;

– instalarea unor obiceiuri constructive în managementul finanţelor personale şi al investitiilor pasive care vor produce, pe termen lung, un nivel ridicat de prosperitate.

Cum este organizat:

– 12 şedinţe online, în grup restrâns, ce se desfăşoară săptămânal, cu durata de cca. 2 ore, şi conţin o prezentare a trainerilor de cca. 1 oră + cca. 1 oră de întrebări/răspunsuri, comentarii şi discuţii la care cursanţii vor participa activ, prin mesaje pe chat, dar şi audio sau video;

– traineri: Dan Sulica (ideisibani.ro) și Valentin Nedelcu (stiintabanilor.ro);

– în fiecare şedinţă de training se vor discuta câteva aspecte teoretice şi vor fi imediat puse în practică de fiecare cursant, astfel încât la sfârşitul şedinţei să fim siguri că FIECARE a înteles foarte clar cum funcţionează şi ce are de făcut mai departe;

– fiecare şedinţă de training va fi înregistrată şi DOAR cursanţii vor avea acces la aceste înregistrări, pe bază de parolă, pe toată durata programului şi după terminarea acestuia;

– în timpul fiecărei şedinţe de training cursanţii vor avea posibilitatea de a pune întrebări trainerilor şi în mod privat şi de a primi răspunsuri tot în mod privat.  Acest dialog nu va fi făcut public nici după terminarea cursului.

– la sfârşitul fiecărei şedinţe de training cursanţii vor primi un fel de “temă” (câteva exerciţii sau întrebări simple) pentru săptămâna următoare, pentru a-i ajuta să fixeze cât mai bine noţiunile respective şi să le pună ei înşişi în practică cu succes;

– pe tot parcursul programului de training cursanţii vor putea intra în contact cu trainerii prin email sau messenger pentru a lămuri eventualele întrebări sau probleme apărute;

– la sfârşitul programului cursanţii vor putea să dea (opţional) un test (de tip test grilă “take home”), care îi va ajuta să-şi consolideze noile abilităţi dobândite, la modul cel mai practic.  De asemenea, ei vor primi o diplomă de absolvire şi o surpriză specială! 🙂

Cerinţe:

– computer (de preferat) sau smartphone, conexiune la internet, microfon şi webcam (opţional);

– nu sunt necesare NICIUN fel de cunoştinţe prealabile de educaţie financiară sau din alt domeniu.

Durata: 12 săptămâni (5 iunie – 21 august 2018), marțea, orele 19-21.

 

ATENŢIE: având în vedere că există o singură grupă, cu un număr restrâns de persoane, locurile sunt extrem de limitate şi sunt alocate pe principiul primului venit!

 

CUPRINS Programul de training – Succesul în finante personale si investitii: 

 

1. Primul pas: Identificarea “DE CE”-ului fiecăruia. Stabilirea obiectivelor (pe termen scurt, mediu şi lung). Despre motivaţie şi puterea obiceiurilor (bune şi rele). 

2. Finanţe personale – Să construim pe baze solide: buget, situația activelor și pasivelor, optimizare cheltuieli, fond de urgenta, fond de investitii. Instalare de obiceiuri bune în fiecare domeniu în parte.

3. Educaţie financiară bancară – Conturi personale, de economii, depozite bancare, carduri de credit, credite (brokeri de credite), datorii bune și datorii rele. 

4. Investitii – Introducere, teorie, tipuri (caracteristici generale, avantaje şi dezavantaje), riscuri. Determinarea profilului de risc. Planul personal. Informarea: la nivel macro, la nivel naţional şi la nivel de investitie particulară.  Surse de informaţii. Manipulări, greşeli, capcane.  Legătura cu emoţionalul şi psihologia.

5. Investitii în fonduri mutuale – Tipuri de fonduri mutuale. Analiza fondurilor mutuale. Alegerea fondurilor – de la teorie la punerea în practică.

6. Investitii în valori mobiliare – Obligaţiuni, acţiuni, mărfuri – introducere. Bursa, brokerii și alte instituții implicate – exemple aplicate.  

7. Investitii în obligatiuni și fonduri de obligatiuni din România și din străinătate – Obligațiuni listate și nelistate. Investitii în ETF-uri de obligațiuni – de la teorie la punerea în practică.

8. Investitii în indici bursieri şi în acţiuni cotate pe bursă în România și în străinătate  – Investitii pasive. Alegerea acțiunilor. Elemente esențiale de analiză fundamentală – de la teorie la punerea în practică.

9. Investitii în mărfuri și instrumente derivate – Elemente de analiză tehnică. Elemente care le influențează prețul. Platforme de tranzacționare – de la teorie la punerea în practică.

10. Investitii în imobiliare – Imobiliare vs. mobiliare. Investitii în fonduri specializate în imobiliare (REIT-uri) – de la teorie la punerea în practică.  

11. Planul personal de investitii – pe termen scurt, mediu şi lung. Money management. Alocarea activelor.  

12. Impozitarea veniturilor – Optimizari fiscale. Declarații fiscale.  

Bonus 1: Acces la grupul “secret” pe FB, Grupul Investitorul Inteligent, rezervat în exclusivitate absolvenţilor de cursuri şi seminarii de finante personale si investitii, precum şi educatorilor financiari recunoscuţi.

Bonus 2: Întâlnire după 3 luni de la terminarea cursului – sesiune online de 2 ore. Recapitulare noţiuni principale şi punerea lor în aplicare.  Feedback absolvenţi curs.  Întrebări şi răspunsuri.

 

Ce primești:

– 12+1 şedințe LIVE cu 2 traineri specializați în finanțe personale și investitii, cu o experiență cumulată de cca. 30 de ani;

– înregistrarea video, separat varianta doar audio și un rezumat al fiecărei întâlniri în format pdf;

– posibilitatea de a pune oricâte întrebări suplimentare, pe email, pe toată durata cursului;

– acces la informatii exclusive precum și la experiența altor cursanți, pe grupul „secret” Investitorul Inteligent;

garanție 100%: dacă nu eşti total mulţumit de informaţiile primite, în termen de 15 zile de la primul curs, vei primi taxa de înscriere înapoi fără niciun fel de întrebări.  În felul acesta poţi fii sigur că nu ai chiar nimic de pierdut!

  

Preţul: 3600 lei.

Ofertă promoţională (până pe data de 28 mai): 1800 lei (reducere 50%).  

 

Ce spun cei care au participat la prima ediție a programului „Succesul în finante personale si investitii”:

 

“O lunga calatorie incepe cu primul pas …

Pentru mine, acest prim pas a fost facut la Money Camp 2016 cand i-am cunoscut pe Luca Dezmir si pe Dan Sulica. O prima experienta FASCINANTA in lumea investitiilor. Apoi a urmat Money Camp 2017 si o colaborare stransa cu Dan Sulica … am inceput sa invat si sa aplic …

Apoi, dorind sa invat si mai mult si sa aflu cat mai multe alternative, m-am inscris in Programul de training – Succesul in finante personale si investitii, sustinut de Dan si Valentin.

Pana acum, ajuns la modulul 9, o experienta MEMORABILA!!! Sunt foarte incantat de cele prezentate si am reusit sa „deschid ochii” … am inceput sa vad noi orizonturi intelegand ca online poti avea acces la intreaga planeta fara sa ma rezum la posibilitatile oferite de piata din Romania. 

Traineri cu vasta experienta ce predau doar ceea ce ei insisi aplica, mereu vin cu informatii multe si interesante, raspund la intrebari si dezvolta solutiile, oferind mai mult decat „timpul regulamentar de joc”… nici nu-ti dai seama ca au trecut mai mult de 2 ore la fiecare sesiune online 🙂 

Simt ca am pornit pe un drum bun si ei ma ajuta sa-mi pastrez directia asa ca … RECOMAND acest curs si incerc si eu sa-l promovez catre cunostintele mele!

MULTUMESC Dan Sulica, MULTUMESC Valentin Nedelcu! :)”   Marius Tudorache – Constanța

 

“Am participat la un seminar organizat de Valentin si Dan si astfel am aflat de acest program. Initial nu eram foarte hotarat, dar acum, dupa ce am parcurs mai mult de jumatate, cred ca este excelent. Cursul imbina foarte eficient notiuni de teorie cu practica, este interactiv si foarte personalizat – Valentin si Dan adapteaza foarte bine discutia la zona de interes a participantilor.

Am invatat foarte multe lucruri pana acum (si am si aplicat o buna parte dintre ele) si am reusit impreuna cu Valentin si Dan sa construiesc fundatia fara de care nu vad cum cineva ca mine, care nu avea habar despre investitii financiare, ar putea sa stie in ce instrumente sa investeasca, de unde si cum sa ia informatiile, care sunt riscurile si cum pot fi tinute sub control, si multe altele.

Eu chiar astept ziua cursului, topicurile sunt foarte interesante, imi face mare placere schimbul de idei si opinii cu ceilalti participanti. Imi amintesc intr-una din seri eram undeva la tara, printre dealuri, fara semnal prea bun. Am incercat sa intru si nu prea mergea conexiunea, asa ca m-am urcat intr-un sopron cu fan unde aveam semnal ceva mai bun si astfel dezbateam obligatiuni corporative si fonduri de investitii… Avem inregistrarile sesiunilor, se pot vedea ulterior dar topicul din ziua aceea era prea interesant ca sa astept inregistrarea – si fanul e destul de confortabil :).

Recomand oricand acest program, pe mine m-a ajutat sa fac o schimbare destul de semnificativa a modului in care privesc bunastarea personala, investitiile si nu numai.”   Costin Ionitescu – București

 

“A fost o decizie salutară sa particip la acest curs de investiții. Pe langa conținutul bogat și profesionist expus, am descoperit un program interactiv, modulat de feedback-ul participanților.

“Antagonismul” trainer-ilor mi-a oferit perspective diferite, relevante și utile, asupra acestui organism viu, investițiile. Felicitări, Valentin Nedelcu și Dan Sulica !”   Elena Ioncelescu – Timișoara 

 

“Pentru mine “calatoria” pe drumul educatiei  financiare a inceput pe 12 februarie 2018, cand am participat la seminarul organizat in Bucuresti. Si pot sa spun ca atunci am avut o “revelatie”, datorita lui Valentin si Dan mi-am dorit sa invat tot mai multe lucruri despre investitiile financiare si pentru asta am trecut la pasul urmator si m-am inscris in Programul de 12 saptamani „Succesul în finante personale si investitii”.

“Scanteia” care s-a aprins in timpul seminarului s-a transformat intr-un “foc launtric”, pe masura ce timpul a trecut si acum, dupa 8 saptamani intense, pot sa spun ca investitiile financiare au devenit o pasiune. Cu siguranta dupa cele 12 saptamani de webinarii o sa am un portofoliu echilibrat, construit pe baza informatiilor detaliate pe care le-am acumulat.

Recomand cu incredere acest curs, care are un pret mic in comparatie cu beneficiile obtinute.

Multumesc Valentin, multumesc Dan, pentru tot ceea ce ne daruiti si pentru profesionalismul vostru!”   Ionuț Costache – Târgoviște

 

Pentru a te înscrie în programul de training „Succesul în finante personale si investitii” poţi face plata în 2 moduri:

 

1. Prin transfer bancar în contul firmei:

SC Mihaileanu Consulting SRL

CUI 36332256

Adresa: Str. Stefan Mihaileanu nr. 7, Corp A, sector 2, Bucuresti

Nr. ORC: J40/9777/19.07.2016

Cont: RO60INGB0000999906108212

Banca: ING Bank, Sucursala Bucuresti

 

2. Cu cardul, prin intermediul mobilPay:

Succesul în finante personale si investitii

 

 

 

 

 

 

 

După efectuarea plăţii te rog să-mi trimiţi un email la adresa dan@ideisibani.ro cu numele şi adresa ta (sau datele firmei) şi îţi voi rezerva locul. Mulţumesc!  

 

Adresa ta de email este în siguranţă!