Programul de training – Succesul în finante personale si investitii

Programul de training – Succesul în finante personale si investitii  

 

Ce este:

– primul program integrat de finante personale si investitii din România destinat în primul rând celor aflaţi la început de drum.

– un program intensiv ce se referă la finante personale si investitii într-o manieră unică, unitară, holistică, integrând aspectele teoretice, de strategie, cuantificabile, cu cele practice, funcţionale, de zi cu zi şi cu cele psihologice, emoţionale.

Cui se adresează:

– celor fără experienţă sau cu experienţă destul de limitată în ceea ce priveşte gestionarea eficientă a finanţelor personale pe termen lung şi în ceea ce priveşte realizarea investitiilor pasive profitabile, la modul cel mai practic şi aplicat.

Ce urmăreşte:

– înţelegerea conceptelor cheie în ceea ce priveşte modul de funcţionare a banilor şi însuşirea pe termen lung a obiceiurilor eficiente;

– înţelegerea şi punerea în practică a diferitelor metode de a optimiza finanţele personale;

– înţelegerea şi punerea în practică a diferitelor tipuri de investitii care reprezintă surse de venit pasiv;

– instalarea unor obiceiuri constructive în managementul finanţelor personale şi al investitiilor pasive care vor produce, pe termen lung, un nivel ridicat de prosperitate.

Cum este organizat:

– 12 şedinţe online, în grup restrâns, ce se desfăşoară săptămânal, cu durata de cca. 2 ore, şi conţin o prezentare a trainerilor de cca. 1 oră + cca. 1 oră de întrebări/răspunsuri, comentarii şi discuţii la care cursanţii vor participa activ, prin mesaje pe chat, dar şi audio sau video;

– în fiecare şedinţă de training se vor discuta câteva aspecte teoretice şi vor fi imediat puse în practică de fiecare cursant, astfel încât la sfârşitul şedinţei să fim siguri că FIECARE a înteles foarte clar cum funcţionează şi ce are de făcut mai departe;

– fiecare şedinţă de training va fi înregistrată şi DOAR cursanţii vor avea acces la aceste înregistrări, pe bază de parolă, pe toată durata programului şi după terminarea acestuia;

– în timpul fiecărei şedinţe de training cursanţii vor avea posibilitatea de a pune întrebări trainerilor şi în mod privat şi de a primi răspunsuri tot în mod privat.  Acest dialog nu va fi făcut public nici după terminarea cursului.

– la sfârşitul fiecărei şedinţe de training cursanţii vor primi un fel de “temă” (câteva exerciţii sau întrebări simple) pentru săptămâna următoare, pentru a-i ajuta să fixeze cât mai bine noţiunile respective şi să le pună ei înşişi în practică cu succes;

– pe tot parcursul programului de training cursanţii vor putea intra în contact cu trainerii prin email sau messenger pentru a lămuri eventualele întrebări sau probleme apărute;

– la sfârşitul programului cursanţii vor putea să dea (opţional) un test (de tip test grilă “take home”), care îi va ajuta să-şi consolideze noile abilităţi dobândite, la modul cel mai practic.  De asemenea, ei vor primi o diplomă de absolvire şi o surpriză specială! 🙂

Cerinţe:

– computer (de preferat) sau smartphone, conexiune la internet, microfon şi webcam (opţional);

– nu sunt necesare NICIUN fel de cunoştinţe prealabile de educaţie financiară sau din alt domeniu.

Durata: 12 săptămâni (12 martie – 4 iunie 2018), lunea, orele 19-21.

Preţul: 3600 lei

Ofertă promoţională (până pe data de 12 martie), valabilă DOAR la prima ediţie a programului, disponibilă în 2 variante:  

1. plata integrală = 1500 lei, reducere 59%

2. plata în 3 rate = 1800 lei, reducere 50% (600 lei la înscriere, 600 lei cel târziu pe 3 aprilie şi 600 lei cel târziu pe 3 mai).

ATENŢIE: având în vedere că există o singură grupă, cu un număr restrâns de persoane, locurile sunt extrem de limitate şi sunt alocate pe principiul primului venit!

 

Programul de training – Succesul în finante personale si investitii: 

 

1. Primul pas: identificarea “DE CE”-ului fiecăruia + stabilirea obiectivelor (pe termen scurt, mediu şi lung). Despre motivaţie şi puterea obiceiurilor (bune şi rele). Finanţe personale: cunoaştere, funcţionare.

2. Finanţe personale – Să construim pe baze solide: Buget, optimizare cheltuieli, fond de urgenta, fond de investitii. Instalare de obiceiuri bune în fiecare domeniu în parte.

3. Elemente de educaţie financiară bancară: conturi personale, de economii, depozite bancare, carduri, credite (brokeri de credite) etc.

4. Investitii. Introducere, teorie, tipuri (caracteristici generale, avantaje şi dezavantaje), riscuri. Determinarea profilului de risc. Planul personal. Informarea – la nivel macro, la nivel naţional şi la nivel de investitie particulară.  Surse de informaţii. Manipulări, greşeli, capcane.  Legătura cu emoţionalul şi psihologia.

5. Cele mai simple investitii: fondurile mutuale – de la teorie la punerea în practică.

6. Investitii în valori mobiliare – obligaţiuni, acţiuni, mărfuri – introducere. Bursa şi brokeri – de la teorie la punerea în practică.

7. Investitii în obligatiuni cotate pe bursă – de la teorie la punerea în practică.

8. Investitii în indici bursieri şi acţiuni cotate pe bursă – de la teorie la punerea în practică.

9. Investitii în mărfuri cotate pe bursă – de la teorie la punerea în practică.

10. Investitii în imobiliare – de la teorie la punerea în practică. Discuţie imobiliare vs. mobiliare.

11. Planul personal de investitii pe termen scurt, mediu şi lung – money management, alocări, punere în practică.

12. Impozitarea veniturilor si optimizari fiscale. Declaratii fiscale.

Bonus 1: Acces la grupul “secret” pe FB, Grupul Investitorul Inteligent, rezervat în exclusivitate absolvenţilor de cursuri şi seminarii de finante personale si investitii, precum şi educatorilor financiari recunoscuţi.

Bonus 2: Întâlnire după 6 luni – sesiune online de 2 ore. Recapitulare noţiuni principale şi punerea lor în aplicare.  Feedback absolvenţi curs.  Întrebări şi răspunsuri.

 

Pentru a te înscrie în programul de training „Succesul în finante personale si investitii” poţi face plata în 2 moduri:

 

1. Prin transfer bancar în contul firmei:

SC Mihaileanu Consulting SRL

CUI 36332256

Adresa: Str. Stefan Mihaileanu nr. 7, Corp A, sector 2, Bucuresti

Nr. ORC: J40/9777/19.07.2016

Cont: RO60INGB0000999906108212

Banca: ING Bank, Sucursala Bucuresti

 

2. Cu cardul, prin intermediul mobilPay:

Succesul în finante personale si investitii

 

 

 

 

 

 

 

După efectuarea plăţii te rog să-mi trimiţi un email la adresa dan@ideisibani.ro cu:

– Numele şi prenumele (sau datele firmei)

– Adresa

– CNP-ul (este necesar pentru emiterea facturii fiscale)

şi îţi voi rezerva locul.

 

Adresa ta de email este în siguranţă!