Cum să ajungi independent financiar fără să te stresezi în timp ce faci asta [webinar]

Despre ideea de a deveni independent financiar se vorbeşte tot mai mult în ultima vreme.

Există multe mituri care circulă în spaţiul public referitor la acest subiect, dar există şi lucruri care într-adevăr sunt eficiente şi funcţionează pe termen lung.

Aş vrea să te ajut să faci diferenţa între aceste două categorii, aşa că te invit să participi la webinarul “Cum să ajungi independent financiar fără să te stresezi în timp ce faci asta”.

Voi susţine acest webinar duminică, 17 decembrie, de la ora 10.30 dimineaţa, împreună cu prietenul meu Valentin Nedelcu, investitor, consultant fiscal, financiar şi coach, fondatorul site-ului StiintaBanilor.ro,

Iată câteva lucruri pe care le vei afla din acest webinar:

– Ce trebuie să faci înainte de a porni pe drumul spre independenţa financiară;

– Cum să afli ce contează cu adevărat pentru tine;

– Cum să-ţi faci un plan care funcţionează pe termen lung;

– Ce surse de venit trebuie să-ţi construieşti pentru a ajunge independent financiar;

– Cum să-ţi gestionezi eficient resursele (financiare, de energie şi de timp).

Acest webinar este gratuit, nu este necesar să te înscrii, tot ce trebuie să faci este să dai un click pe acest link duminică, 17 decembrie, la ora 10.30 dimineaţa.

Aştept cu mare interes să ne vedem la webinar!

 

 

Îți mulțumesc pentru participarea la webinarul “Cum să ajungi independent financiar fără să te stresezi în timp ce faci asta”.

Dar dacă nu ai reușit să participi, sau dorești să revii asupra unor subiecte discutate în webinar, poți asculta înregistrarea acestuia (din păcate nu avem decât înregistrarea audio, însă vei găsi acolo toată informația relevantă).

După cum am menţionat în cadrul webinarului, profiturile pe care le obţii din investitiile pasive au o creştere exponenţială, care pe termen lung îţi aduce rezultate spectaculoase.

În exemplul pe care l-am folosit, arătam cum o investitie lunară de 100 de dolari, la care se obţine un randament annual de 10%, produce după 30 de ani o sumă totală de 228.000 dolari, din care contribuţia ta este de numai 36.000 dolari!

Independent financiar - simulare

Dealtfel, aici poţi să testezi mai multe variante, pentru a o găsi pe cea care se potriveşte cel mai bine la situaţia ta personală.

Iar dacă vrei să afli, la modul cel mai practic, cum poţi obţine un randament annual de 10% pentru investitiile tale, te invit să urmăreşti cursul video “Oportunităţi de investitii în anul 2018 pentru investitorul individual”.

Acolo vei găsi atât exemple de investitii cu risc mic (din categoria obligaţiunilor şi a imobiliarelor) cât şi investitii cu risc mai mare (din categoria burselor de acţiuni) care aduc, pe termen lung, randamente anuale de 10%.

Mai multe detalii, precum şi o reducere promoţională semnificativă, găseşti aici.

 

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!