Cheia succesului în investitii: diversificarea şi investitiile pasive [webinar]

La modul cel mai general, eu cred că există 2 mari categorii de investitii: investitiile active şi investitiile pasive.

Ambele categorii îţi pot aduce profituri semnificative, însă trebuie să ştii cum să le pui în aplicare.

Pentru a putea face investitii active de succes, este necesar să urmăreşti cu atenţie mai mulţi factori, printre care mediul economico-financiar global, regional şi naţional, performanţele şi graficele indicilor bursieri principali precum şi ai companiei care te interesează în particular, evoluţia principalelor mărfuri şi a ratelor de schimb valutar etc.

Acest lucru nu este deloc uşor şi necesită multă muncă, timp şi energie pe care trebuie să le dedici acestei activităţi aproape în fiecare zi.

Cei mai mulţi oameni, însă, nu pot face asta pentru că au deja un job sau o anumită activitate zilnică, plus că nici nu doresc să se implice atât de mult în investitii.  Dacă şi tu eşti unul dintre ei, înţelegi la ce mă refer…

Investitiile pasive, pe de altă parte, necesită MULT mai puţin efort.

Diferenţa între investitiile pasive şi cele active este practic aceeaşi ca diferenţa între venitul pasiv şi cel activ.

Partea bună este că pentru a atinge un nivel ridicat de prosperitate (şi chiar independenţa financiară, pe termen lung) nici nu este necesar să faci investitii active, dacă nu eşti pasionat de ele, căci investitiile pasive funcţionează suficient de bine.

Sincer să fiu, de cele mai multe ori investitiile pasive funcţionează chiar MULT mai eficient decât cele active, după cum vei vedea şi în continuare…

 

Cheia succesului în investitii: diversificarea şi investitiile pasive

 

Pentru a avea succes în investitii, pe termen lung, sunt multe lucruri importante de făcut.

Dar, dintre toate, câteva sunt ABSOLUT esenţiale.

Acesta este motivul pentru care mi-am propus, împreună cu prietenul şi colegul meu Valentin Nedelcu de la StiintaBanilor.ro, să organizez webinarul “Cheia succesului în investitii: diversificarea şi investitiile pasive”, la care te invit sa participi miercuri, 5 septembrie, ora 20.00- 21.30.

 

În cadrul acestui webinar vei afla:

– de ce sunt investitiile singura şansă pentru a-ţi creşte prosperitatea pe termen lung;

– care sunt plusurile şi minusurile pe care le au investitiile pasive faţă de investitiile active;

– cum se aplică principiul lui Pareto la investitiile pasive;

– de ce să nu-ţi “pui toate ouăle în acelaşi coş”;

– ce este şi cum se face ADEVĂRATA diversificare a investitiilor;

– care este cel mai bun plan de investitii pasive.

 

Pentru a participa la webinarul gratuit “Cheia succesului în investitii: diversificarea şi investitiile pasive” este necesar să te înscrii AICI şi vei primi automat prin email link-ul webinarului.

Iar dacă nu poţi participa live, nu este nicio problemă, pentru că webinarul va fi înregistrat.

Aştept cu mare interes să ne vedem!

 

 

Îți mulțumesc pentru participarea la webinar!

Mai sus se află înregistrarea acestuia, dacă nu ai reușit să participi sau dacă dorești să revii asupra anumitor subiecte discutate acolo.

M-am bucurat să constat numărul mare al celor care sunt interesaţi de acest subiect.

Într-adevăr, într-o lume în care banii noştri valorează tot mai puţin de la un an la altul şi în care sistemul de pensii este deja falimentar, nu ne mai rămâne decât să ne ocupăm noi înşine de viitorul nostru financiar.

Doar prin gestionarea eficientă a finanţelor personale, realizând economii şi apoi investiţii inteligente, putem să ne construim un viitor mai prosper.

Dar începutul este mai greu, exact ca şi în oricare alt domeniu…

Aceasta este motivul pentru care, împreună cu prietenul şi colegul meu Valentin Nedelcu, ne-am gândit să venim în sprijinul tău şi să-ţi oferim posibilitatea de a afla ce chiar funcţionează pe termen lung în zona finanţelor personale şi a investiţiilor pasive.

Nu sunt lucruri complicate, dar în lumea “zvonurilor” şi a informaţiilor parţiale, eronate sau pur şi simplu răuvoitoare în care trăim cu toţii, este păcat să nu afli ADEVĂRUL despre investiţii şi cum le poţi folosi şi tu în avantajul tău.

De aceea aş vrea să folosesc această oportunitate pentru a te invita să participi la Programul de training “Succesul în finanţe personale şi investiţii pasive” – un program unic în România, ce se concentrază în special pe aspectele practice, aplicate ale investiţiilor – al cărui debut va avea loc luni, 24 septembrie.

Mai multe detalii poţi găsi AICI.

În plus, acum poţi primi un discount suplimentar, care este valabil DOAR pentru cei care au urmărit webinarul „Cheia succesului în investitii: diversificarea şi investitiile pasive” şi DOAR până luni seara.

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!