Surse utile de informatii pentru investitii personale diversificate

Una dintre activităţile cele mai importante ale oricărei persoane care se preocupă de bunăstarea finanţelor personale este informarea.

A selecta în mod eficient cele mai utile surse de informatii este o abilitate care se dezvoltă în timp.

În ceea ce mă priveşte, pot spune că o mare parte a timpului o petrec zilnic în faţa computerului, citind diferite tipuri de informatii, comentarii şi analize.

Am învăţat astfel să fac diferenţa între informatii utile şi “zgomot” şi să evit, pe cât posibil, detaliile lipsite de relevanţă.

 

Una din sursele de informatii pe care le urmăresc în mod constant este site-ul Investestelabursa.ro, fondat de Rareş Mihăilă.

Postările şi videourile realizate de el aduc informatii şi analize de calitate, pe care le-am folosit deseori când a trebuit să iau decizii referitoare la investitii.

Astfel încât, atunci când s-a ivit posibilitatea de a-l cunoaşte pe Rareş şi personal, am fost extrem de bucuros.

 

O discutie despre investitiile personale şi despre diversificarea lor

 

În urmă cu câteva zile am avut deosebita plăcere de a-l cunoaşte şi personal pe Rareş, un adevărat pasionat al investitiilor în pieţele de capital.

Discuţia avută cu el mi-a dat ocazia să aflu mai multe lucruri interesante despre activitatea lui şi despre modul de a gândi al unui investitor activ.

După cum obişnuieşte, Rareş mi-a adresat câteva întrebări despre modul în care realizez investitiile personale şi despre diversificarea lor.

Răspunsurile sunt incluse într-un scurt material video, pe care poţi să-l urmăreşti aici:

 

 

 

Iar dacă doreşti să afli mai multe lucruri despre investitii la modul practic şi despre cum îţi poţi construi singur surse de venit pasiv care să funcţioneze în mod eficient, poţi participa şi tu la workshop-ul pe care am fost invitat de către prietenii de la Profit Point să-l prezint sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 10.

Mai multe informatii despre acest eveniment poţi găsi aici.

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Adresa ta de email este în siguranţă!