Nimeni nu știe când va veni următoarea criza economica. Sau de unde va veni ea.
Dar un lucru este sigur: după fiecare perioadă de creștere economică urmează o criza.
Iar următoarea criza se pare că va fi una cu mult mai puternică decât cele de până acum: o criza de sistem. O criza care, probabil, va zgudui din temelii sistemul economico-financiar actual.
Dar asta nu înseamnă că ar trebui să te temi. Din contră, acum poți lua măsuri practice, extrem de eficiente, pentru a preîntâmpina viitoarea criza economica.
Cum te poți pregăti în mod eficient pentru următoarea criza economica?
În primăvara acestui an am avut plăcerea de a-i întâlni pe cei mai cunoscuți traineri de finanțe personale din Romania – Luca Dezmir și Eusebiu Burcaș – în cadrul evenimentului Money Camp 2016, unde am participat ca speaker.
Acum ei realizează un material unic în România, prin care vin în întâmpinarea ta și-ți pun la dispoziție informații esențiale despre cum te poți pregăti pentru următoarea criza economica și, mai mult, cum poți profita de ea.
Iată mai multe detalii, transmise chiar de către Luca:
“In timpul crizei din 2008 am avut o multime de experiente in domeniul financiar si am testat o serie de principii de finante personale si investitii.
Experienta mea in acest domeniu a fost pusa alaturi de cea dobandita de alt educator in domeniul finantelor personale, cel mai mare trainer roman din acest domeniu, Eusebiu Burcas, pentru a alcatui un produs educational.
De ce „educatie pentru criza economica”?
Anotimpurile sunt o realitate a vietii noastre. Ele definesc cicluri naturale si marcheaza evolutia universala. La fel ca anotimpurile, exista cicluri economice, cu cresteri si scaderi.
Chiar daca intr-un moment experimentezi perioade financiare bune, trebuie sa fii constient ca este doar o etapa a realitatii economice si financiare in care traiesti. Dupa aceasta perioada va urma un regres economic, o criza. Si, la fel cum un gospodar „vara isi face sanie si iarna car”, asa si tu trebuie sa te pregatesti pentru criza economica ce va veni.
O altfel de criza
La fel cum o vara nu e la fel ca alta vara, nici crizele nu sunt la fel. La momentul in care scriu acest articol, in vara anului 2016, exista semne multiple, observate de specialisti, ca va urma un altfel de criza, o criza de o factura speciala, mult mai puternica decat cele de pana acum: o criza de sistem.
Este o criza care, probabil, va zgudui din temelii sistemul economico-financiar actual. Este o criza in care lumea obisnuita, oameni ca mine si ca tine, vor fi expusi la pericole financiare deosebite, care ne pot aduce in stare de faliment financiar.
Cum te pregatesti de o criza financiara
Exista metode si principii prin care poti sa te pregatesti pentru o criza economica si financiara. Mai mult, in timp de criza, exista posibilitatea de a castiga multi, foarte multi bani, daca esti pregatit si stii ce faci.
Impreuna cu Eusebiu, am adunat experientele noastre din crizele financiare anterioare, de care ai auzit sau care nu te-au afectat, pentru a sintetiza un curs unic in Romania. Mai mult, este unul dintre putinele cursuri la nivel mondial, din acest domeniu, pentru omul obisnuit.
Cursul este conceput in asa fel incat sa te ajute sa-ti protejezi lucrurile cele mai importante pentru tine: familia, banii si afacerea. Acestea vor fi afectate cel mai mult in timpul crizei economice si ai datoria sa le protejezi.
Te invit sa afli detalii despre acest curs online dand click pe acest link.”
Și eu sunt convins că acest curs reprezintă o mare oportunitate de a-ți îmbunătăți educația financiară și de a afla lucruri noi, practice, pe care să le poți aplica foarte ușor în viața ta.
Dar Luca și Eusebiu sunt hotărâți să te sprijine și mai mult, astfel încât îți oferă ca bonus un curs practic de investitii în produse bancare, care conține informații ce vor contribui la pregătirea ta pentru viitoarea criza economica.
Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de investiţii sau de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă.