fbpx
Acasă Programul de training – Succesul în finante personale si investitii pasive

Programul de training – Succesul în finante personale si investitii pasive

de Dan Sulica

programul

Programul de training – Succesul în finante personale si investitii pasive 

Vrei să devii stăpân pe banii tăi și pe viața ta?

Să îți poți gestiona cu succes finanțele personale și să înveți cum să investești?

Descoperă primul prgram integrat de training în finanțe personale și investiții pasive din România. Programul de Training – Succes în finanțe personale și investiții este destinat tuturor celor aflați la început de drum în educația financiară.

Care sunt principalele beneficii ale acestui program de training? 

 • Vei vedea cum să-ți setezi corect obiectivele financiare
 • Vei învăța cum să îți gestionezi corect banii, pe baza unor instrumente specifice
 • Vei învăța cum să investești eficient și profesionist în fiecare instrument financiar, cu exemple practice
 • Vei deprinde principiile educației financiare și vei căpăta experiența necesară pentru a face primul pas spre independență financiară
 • Vei putea să câștigi mai mulți bani în urma acestui program de training

Ce este mai exact acest program de training?

Este un program intensiv ce se referă la finanțe personale și investiții într-o manieră unică, unitară. El integrează aspectele teoretice, de strategie, cu cele practice, funcționale și cuantificabile. Dar apelează și la cele de ordin emoțional și psihologic. 

De asemenea, este primul program integrat de finanțe personale și investiții pasive din România, destinat celor care se află la început de drum în educația financiară, dar care vor să devină independenți financiar. 

Cui se adresează programul? 

Programul a fost conceput special pentru cei fără experienţă sau cu experienţă destul de redusă în ceea ce priveşte gestionarea eficientă a finanţelor personale pe termen lung și realizarea investițiilor pasive profitabile.

Inscrie-te la program chiar aici

Ce urmărește acest program și care îi sunt principalele obiective? 

Programul are ca scop să te învețe să-ți gestionezi mai eficient banii, astfel încât să poți aloca resurse pentru investiții. Vei învăța în acest program cum să investești pasiv, așa încât să generezi mai mulți bani pentru un viitor independent din punct de vedere financiar. 

Obiectivele principale ale programului: 

 • înţelegerea conceptelor cheie despre cum funcționează banii şi însuşirea unor obiceiuri bune de gestiune a banilor pe termen lung;
 • înţelegerea şi punerea în practică a diferitelor metode de optimizare a finanţelor personale;
 • înţelegerea fiecărui instrument de investiții și punerea sa în practică, pentru a genera surse de venit pasiv;
 • instalarea unor obiceiuri constructive în managementul finanțelor personale și al investițiilor pasive, care vor duce pe termen lung către independența financiară.

De ce să te înscrii la acest program de gestionare a finanțelor personale și a investițiilor pasive? 

Programul cuprinde 12 cursuri online, organizate de 2 traineri cu experiență cumulată de peste 3 decenii în investiții și în gestionarea finanțelor personale. Ambii traineri dețin și gestionează la momentul actual un portofoliu investițional foarte divers, având rezultate financiare extrem de consistente de-a lungul timpului. 

Fiecare ședință de curs cuprinde o parte teoretică, iar apoi cursanții au ocazia să pună în practică imediat cele învățate, sub îndrumarea atentă a trainerilor. Cu alte cuvinte, acest program nu te învață doar aspecte teoretice și informații „din cărți”. Vei beneficia de experiența reală din piața a doi specialiști care investesc în diverse instrumente financiare de peste 30 de ani și care obțin constant rezultate foarte profitabile din această acitivtate. 

Vrei să ajungi să câștigi mai mulți bani? 

Vrei să știi cum să gestionezi banii așa încât să te bucuri de siguranță financiară mereu alături de cei dragi? 

Vrei să înveți cum să investești ca un profesionist pentru a genera venituri pasive?  

Înscrie-te la acest program intensiv de gestiune a finanțelor personale și de investiții. Fă primul pas spre independența financiară, alături de profesioniști din domeniul investițiilor! 


Cum este organizat programul? 

Programul este organizat de-a lungul a 12 ședințe de training online, live, ce se desfăşoară săptămânal. Aceste ședințe au durata de cca. 2 – 2.15 ore și conţin o prezentare a trainerilor de cca. 1 oră, după care urmează cca. 1 oră de întrebări și răspunsuri, comentarii şi discuţii cu privire la cele învățate. În acest timp, toți cursanţii vor avea ocazia să-și fixeze informațiile, putând participa activ, prin mesaje pe chat, audio sau video. 

Ce activități se fac efectiv în timpul programului?

 • în fiecare şedinţă de training se vor evidenția aspectele teoretice, iar apoi vor fi puse în practică de fiecare cursant. La sfârşitul şedinţei trainerii se asigură că fiecare a înțeles foarte clar cum funcționează cele învățate şi ce trebuie să facă în continuare;
 • fiecare şedinţă de training va fi înregistrată şi cursanţii vor avea acces la aceste înregistrări, pe toată durata programului şi după terminarea acestuia (minim 1 an);
 • în timpul fiecărei şedinţe de training cursanţii vor avea posibilitatea de a pune întrebări trainerilor şi de a primi răspunsuri, fie în mod public sau privat. Dialogul privat nu va fi făcut public nici după terminarea cursului.
 • la sfârşitul fiecărei şedinţe de training cursanţii vor primi o “temă” (câteva exerciţii simple) pentru săptămâna următoare, pentru a-i ajuta să își fixeze cât mai bine noţiunile învățate şi să le pună chiar ei în practică, pentru a avea succes;
 • pe tot parcursul programului de training cursanţii vor putea intra în contact cu trainerii prin email sau messenger pentru a lămuri eventualele situații neclare sau pentru a cere răspunsuri la diversele probleme apărute;
 • la sfârşitul programului cursanţii vor putea să dea (opţional) un test (de tip grilă “take home”), care îi va ajuta să-şi consolideze noile abilităţi dobândite, la modul cel mai practic.  De asemenea, ei vor primi şi o surpriză specială!

Inscrie-te la program chiar aici

Care sunt cerințele pentru a te putea înregistra la program? 

Trebuie să ai acces la un computer (de preferat) sau la un smartphone și ai nevoie de o conexiune la internet pentru a participa la curs. Opțional ai nevoie și de microfon + webcam, daca dorești să interacționezi audio – video cu trainerii. 

Nu e necesar să ai niciun fel de cunoștințe prealabile de educație financiară sau din alt domeniu, pentru a te înscrie la acest program. 

Durata programului

Durata programului este de 12 săptămâni (17 februarie 2020 – 11 mai 2020), în fiecare luni, între orele 19.00 – 21.15.

Iar dacă nu poți fi prezent fizic la unele cursuri, nu este nicio problemă, pentru că ai acces la toate materialele video și pdf-urile cursului + poți adresa oricând întrebări trainerilor pe email sau messenger.

ATENŢIE:  Având în vedere că locurile sunt limitate, ele vor fi alocate pe principiul primului venit!

Cuprins: Ce conține programul de training? 

 1. Primul pas: Identificarea “DE CE”-ului fiecăruia. Stabilirea obiectivelor (pe termen scurt, mediu şi lung). Despre motivaţie şi puterea obiceiurilor (bune şi rele). 
 1. Finanţe personale – Să construim pe baze solide: buget, situația activelor și pasivelor, optimizare cheltuieli, fond de urgenta, fond de investitii. 
 1. Educaţie financiară bancară și asigurări (inclusiv unit-linked) – Conturi personale, de economii, depozite bancare, carduri de credit, credite (brokeri de credite), datorii bune și datorii rele. Asigurări cu componentă de investitii (unit-linked).  
 1. Investitii – Introducere, teorie, tipuri (caracteristici generale, avantaje şi dezavantaje), riscuri. Determinarea profilului de risc. Planul personal. Informarea şi surse de informaţii. Legătura cu emoţionalul şi psihologia.
 1. Investitii în fonduri mutuale – Tipuri de fonduri mutuale. Analiza fondurilor mutuale. Alegerea fondurilor – de la teorie la punerea în practică.
 1. Investitii în valori mobiliare – Obligaţiuni, acţiuni, mărfuri – introducere. Bursa, brokerii și alte instituții implicate – deschidem cont demo.  
 1. Investitii în obligatiuni și fonduri de obligatiuni din România și din străinătate – Obligațiuni listate și nelistate. Investitii în ETF-uri de obligațiuni – de la teorie la punerea în practică.
 1. Investitii în indici bursieri şi în acţiuni cotate pe bursă în România și în străinătate – Investitii pasive. Alegerea acțiunilor. Elemente esențiale de analiză fundamentală – de la teorie la punerea în practică.
 1. Investitii în mărfuri și instrumente derivate – Diversificare folosind metale prețioase, mărfuri și monede. Elemente care le influențează prețul. Platforme de tranzacționare – de la teorie la punerea în practică.
 1. Investitii în imobiliare – Imobiliare vs. mobiliare. Investitii în fonduri specializate în imobiliare (REIT-uri) – de la teorie la punerea în practică.  
 1. Planul personal de investitii – pe termen scurt, mediu şi lung. Money management. Alocarea activelor.  
 1. Impozitarea veniturilor – Optimizari fiscale. Declarații fiscale.  

Bonus 1: Acces la grupul secret pe FB, Grupul Investitorul Inteligent, rezervat în exclusivitate absolvenţilor de cursuri şi seminarii de finante personale si investitii, precum şi educatorilor financiari recunoscuţi.

Bonus 2: Întâlnire după 3 luni de la terminarea cursului – sesiune online de 2 ore. Recapitulare noţiuni principale şi punerea lor în aplicare.  Feedback absolvenţi curs. Întrebări şi răspunsuri.

Inscrie-te la program chiar aici

Vrei să te înscrii la acest program? Iată ce primești mai exact! 

 • 12+1 şedințe LIVE cu 2 traineri specializați în finanțe personale și investitii, cu o experiență cumulată de peste 30 de ani;
 • înregistrarea video și suportul de curs al fiecărei întâlniri în format pdf;
 • posibilitatea de a pune întrebări suplimentare (legate de tematica cursului), pe email sau pe messenger, pe toată durata cursului;
 • acces la informatii exclusive precum și la experiența altor cursanți, pe grupul secret Investitorul Inteligent;

Garanție 100%: Sunt absolut convins că vei obține cu mult mai mult decât vei investi în acest Program!
Îţi garantăm că în acest Program vei afla toate informaţiile şi tehnicile necesare pentru a-ţi construi un portofoliu diversificat de investiţii pasive, care să te ajute atât în perioadele de creştere economică cât şi în cele de recesiune!
Dar dacă nu vei fi mulțumit de informațiile primite, poți cere banii înapoi în termen de 10 de zile de la terminarea Programului și îi vei primi fără niciun fel de întrebări. În felul acesta poți fi sigur că nu ai nimic de pierdut!

Înregistrează-te acum la Programul de training „Succesul în finanțe personale și investiții pasive”! 

Noua grupă a Programului de training de 12 săptămâni va începe pe 17 februarie 2020 (cu posibilitatea de participare LIVE la fiecare webinar, în grup restrâns + acces la înregistrări + acces pe email la traineri)

Prețul: 990 EUR  590 EUR (reducere de 40% – plătibil în RON la cursul BNR din data plății)

ATENȚIE: având în vedere că va exista doar o singură grupă, cu un număr restrâns de persoane, locurile sunt limitate și sunt alocate pe principiul primului venit!

Plata se poate face în 2 moduri:

1. Prin transfer bancar în contul firmei:

SC Mihaileanu Consulting SRL

CUI 36332256

Adresa: Str. Stefan Mihaileanu nr. 7, Corp A, sector 2, Bucuresti

Nr. ORC: J40/9777/19.07.2016

Cont: RO60INGB0000999906108212

Banca: ING Bank, Sucursala Bucuresti

2. Cu cardul, prin intermediul mobilPay: AICI 

Succesul în finante personale si investitii

După efectuarea plăţii te rog să-mi trimiţi un email la adresa dan@ideisibani.ro cu numele şi adresa ta (sau datele firmei) şi îţi voi rezerva locul.

Mulţumesc!  

Pentru a te înscrie, completează formularul de mai jos! 

Formular înscriere la Programul de training – Succesul în finanțe personale și investiții pasive:

 


Ce spun cei care au participat la edițiile anterioare ale programului „Succesul în finante personale si investitii pasive”:

“In urma acestui curs am avut ocazia si sansa de a cunoaste in mod extensiv un set de instrumentele financiare care sunt la indemana noastra, care ne pot ajuta sa trecem de la stadiul de dependenti financiar, dependenti doar de salariul primit de angajator spre a fi independenti financiar, asigurati de veniturile pasive constante dobandite prin punerea in practica in mod consecvent a sfaturilor si instrumentelor financiare transmise si oferite in acest curs.

Sunt ferm convins ca am luat decizia corecta de a ma inscrie in acest program de 12 saptamani, bine gandit si moderat de Valentin si Dan. Este o reala sansa de a face parte dintre putinii care intr-un mod bine structurat si foarte interactiv au beneficiat de mentoratul vostru in domeniul finantelor si al investitiilor. In urma absolvirii cursului, pot spune ca mindsetul a fost creat, iar independenta financiara nu mai este doar un vis, ci o realitate viitoare.

Multumesc Valentin si Dan pentru implicare, pentru modul cum v-ati adaptat la nevoile noastre, ale cursantilor, si promptitudinea si profesionalismul cu care ati raspuns la orice intrebare.

In cele din urma, principalul mesaj pe care vreau sa vi-l transmit este ca, in urma participarii la cursul pe care l-ati oferit si moderat, ma simt mult mai pregatit de a merge pe drumul care duce catre independenta financiara. Va multumesc!”   Adrian Vacarasu – Brasov

“O lunga calatorie incepe cu primul pas …

Pentru mine, acest prim pas a fost facut la Money Camp 2016 cand i-am cunoscut pe Luca Dezmir si pe Dan Sulica. O prima experienta FASCINANTA in lumea investitiilor. Apoi a urmat Money Camp 2017 si o colaborare stransa cu Dan Sulica … am inceput sa invat si sa aplic …

Apoi, dorind sa invat si mai mult si sa aflu cat mai multe alternative, m-am inscris in Programul de training – Succesul in finante personale si investitii, sustinut de Dan si Valentin.

Pana acum, ajuns la modulul 9, o experienta MEMORABILA!!! Sunt foarte incantat de cele prezentate si am reusit sa „deschid ochii” … am inceput sa vad noi orizonturi intelegand ca online poti avea acces la intreaga planeta fara sa ma rezum la posibilitatile oferite de piata din Romania. 

Traineri cu vasta experienta ce predau doar ceea ce ei insisi aplica, mereu vin cu informatii multe si interesante, raspund la intrebari si dezvolta solutiile, oferind mai mult decat „timpul regulamentar de joc”… nici nu-ti dai seama ca au trecut mai mult de 2 ore la fiecare sesiune online 🙂 

Simt ca am pornit pe un drum bun si ei ma ajuta sa-mi pastrez directia asa ca … RECOMAND acest curs si incerc si eu sa-l promovez catre cunostintele mele!

MULTUMESC Dan Sulica, MULTUMESC Valentin Nedelcu! :)”   Marius Tudorache – Constanța

“Am participat la un seminar organizat de Valentin si Dan si astfel am aflat de acest program. Initial nu eram foarte hotarat, dar acum, dupa ce am parcurs mai mult de jumatate, cred ca este excelent. Cursul imbina foarte eficient notiuni de teorie cu practica, este interactiv si foarte personalizat – Valentin si Dan adapteaza foarte bine discutia la zona de interes a participantilor.

Am invatat foarte multe lucruri pana acum (si am si aplicat o buna parte dintre ele) si am reusit impreuna cu Valentin si Dan sa construiesc fundatia fara de care nu vad cum cineva ca mine, care nu avea habar despre investitii financiare, ar putea sa stie in ce instrumente sa investeasca, de unde si cum sa ia informatiile, care sunt riscurile si cum pot fi tinute sub control, si multe altele.

Eu chiar astept ziua cursului, topicurile sunt foarte interesante, imi face mare placere schimbul de idei si opinii cu ceilalti participanti. Imi amintesc intr-una din seri eram undeva la tara, printre dealuri, fara semnal prea bun. Am incercat sa intru si nu prea mergea conexiunea, asa ca m-am urcat intr-un sopron cu fan unde aveam semnal ceva mai bun si astfel dezbateam obligatiuni corporative si fonduri de investitii… Avem inregistrarile sesiunilor, se pot vedea ulterior dar topicul din ziua aceea era prea interesant ca sa astept inregistrarea – si fanul e destul de confortabil :).

Recomand oricand acest program, pe mine m-a ajutat sa fac o schimbare destul de semnificativa a modului in care privesc bunastarea personala, investitiile si nu numai.”   Costin Ionitescu – București

“A fost o decizie salutară sa particip la acest curs de investiții. Pe langa conținutul bogat și profesionist expus, am descoperit un program interactiv, modulat de feedback-ul participanților.

“Antagonismul” trainer-ilor mi-a oferit perspective diferite, relevante și utile, asupra acestui organism viu, investițiile. Felicitări, Valentin Nedelcu și Dan Sulica !”   Elena Ioncelescu – Timișoara 

“Pentru mine “calatoria” pe drumul educatiei  financiare a inceput pe 12 februarie 2018, cand am participat la seminarul organizat in Bucuresti. Si pot sa spun ca atunci am avut o “revelatie”, datorita lui Valentin si Dan mi-am dorit sa invat tot mai multe lucruri despre investitiile financiare si pentru asta am trecut la pasul urmator si m-am inscris in Programul de 12 saptamani „Succesul în finante personale si investitii”.

“Scanteia” care s-a aprins in timpul seminarului s-a transformat intr-un “foc launtric”, pe masura ce timpul a trecut si acum, dupa 8 saptamani intense, pot sa spun ca investitiile financiare au devenit o pasiune. Cu siguranta dupa cele 12 saptamani de webinarii o sa am un portofoliu echilibrat, construit pe baza informatiilor detaliate pe care le-am acumulat.

Recomand cu incredere acest curs, care are un pret mic in comparatie cu beneficiile obtinute.

Multumesc Valentin, multumesc Dan, pentru tot ceea ce ne daruiti si pentru profesionalismul vostru!”   Ionuț Costache – Târgoviște

“Am avut ocazia sa particip la cursul de investitii al lui Valentin si Dan pe 17 februarie 2018 si apoi la programul lor de 12 saptamani.

Am invatat multe lucruri despre investitii financiare posibile in Romania si in strainatate, si am inceput sa le implementez.

Nu regret deloc, ROI-ul pe aceasta investitie este imens, asa ca recomand cu multa incredere programul lor bazat pe atingerea independentei financiare.”   David Paturel – București  

“Cu Dan si Valentin nu te plictisești niciodată. Deși subiectele abordate sunt cat se poate de documentate, nici nu știi când trece timpul; ei se completează foarte bine și abia așteaptă să-ți răspundă la intrebari; recomand cu toată căldura!”   Diana Popovici – Oradea

“Intr-o lume in care internetul te indeamna sa citesti si sa accesezi diverse site-uri care pot crea mai mult haos decat ordine, este foarte usor sa plutesti in deriva luni sau ani de zile fara sa ai o directie clara.

Valentin si Dan au reusit, prin cursul de 12 saptamani, sa structureze foarte bine un set esential de informatii care te pot ajuta sa iti atingi visele din punct de vedere financiar. Pentru mine a fost o oportunitate excelenta de a invata multe instrumente, tehnici si elemente noi care m-au ajutat sa imi definesc mult mai clar planul pe termen mediu si lung.”   Răzvan Costa – București 

“Vreau sa va multumesc pentru un curs exceptional! Avand in vedere ca eu am intrat in acest curs fara nicio notiune despre educatia financiara, iar acum dupa 12 sedinte sunt gata sa-mi construiesc un portofoliu financiar, eu consider ca voi sunteti extraordinari. Voua vi se cuvin toate meritele.

Iar daca ma mai si imbogatesc, fac cinste! :-)”   Claudia Cangea – Germania

“In primul rand as dori sa va felicit pentru munca depusa in construirea si sustinerea acestui tip de curs, este laudabil demersul vostru pentru educatia financiara in Romania.

Am absolvit o facultate si un masterat in Romania de profil economic, la facultate am studiat materia ‘investitii’ si pot spune ca am fost unul din cei mai buni, din pacate cursul era insa pur teoretic, cu zeci de formule matematice complexe de calcul a N tipuri de randamente si mai deloc aplicat.

Mi-as fi dorit sa particip la un curs aplicat (precum acesta) acum 10 ani de pilda, ca sa pornesc cu un bagaj de cunostinte si mai mare pe drumul independentei financiare, dar iata-ne aici.

Am achizitionat mai demult cursul video de investitii pasive si dupa ce am citit recenziile si am vazut ‘programa’ m-am decis sa fac o investitie (in mine) si sa ma inscriu si la acest curs.

Consider ca majoritatea informatiilor imi sunt de folos, le folosesc sau le voi folosi, apreciez calitatea si claritatea lor, cat si suportul vostru pe parcursul cursului pe email sau facebook pentru intrebari/neclaritati.

Per total as recomanda cursul tuturor prietenilor mei care isi doresc sa iasa din zona de ‘haos financiar’. Va multumesc ca m-ati calauzit pana aici si nu voi ezita sa va cer sfaturi, pareri sau sa va solicit cu idei pe viitor.”   Adrian Șilcov – Bucureşti

Inscrie-te la program chiar aici

Acest site foloseste cookie-uri pentru a îmbunătți experiența dumneavoastră. Prin continuarea navigării pe site presupunem că sunteți de acord cu termenii și condițiile. Accept Citește mai multe