Despre investitii se vorbeşte tot mai mult în ultima vreme.
Şi pe bună dreptate.
Din păcate, însă, se vorbeşte aproape în exclusivitate despre marile investitii, cele pe care ar trebui să le facă statul (şi nu prea le face…) sau diferite companii.
Şi mult prea puţin se vorbeşte despre investitiile care sunt disponibile pentru investitorul individual, ca tine sau ca mine, aşa-numitul „mic” investitor.
Mai ales că oportunităţi pentru astfel de investitii există din plin.
Adevărul este că a deveni şi a te dezvolta ca „mic” investitor individual, în epoca în care ne aflăm, este una din cele mai bune decizii pe care ai putea să o iei vreodată.
Pentru că doar în felul acesta îţi poţi construi o viaţă mai prosperă, în mod durabil, şi pe termen lung poţi ajunge la independenţa financiară.
Pentru că doar TU eşti în măsură să te preocupi de viitorul tău financiar, căci altfel nu ai niciun ajutor – după cum vezi bine şi în aceste zile, statul este mai curând preocupat să-ţi taie un sfert din banii destinaţi ţie, prin pilonul II de pensii.
Aşa că m-am gândit să vin în întâmpinarea ta şi să-ţi ofer câteva informaţii care cred că te-ar putea ajuta să faci din anul 2018 un an mai prosper şi mai profitabil.
Îmi face o deosebită plăcere să te invit la workshop-ul “Oportunităţi de investitii în anul 2018 pentru investitorul individual”!
Numele meu este Dan Sulica.
Sunt fizician, ca formaţie, şi timp de 16 ani am predat biofizică studenţilor de la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”.
Dar de mult timp marea mea pasiune sunt investitiile: investesc în imobiliare de peste 17 ani, în fonduri de investitii de 13 ani şi de 7 ani în obligaţiuni, burse de acţiuni, mărfuri şi instrumente derivate.
În tot acest timp am obţinut rezultate bune, dar am făcut şi greşeli mari, care m-au costat scump, însă din care am învăţat enorm.
Motive pentru care mi-am propus să-i ajut şi pe alţii să-şi îmbunătăţească finanţele personale şi să-şi construiască surse de venit pasiv din investitii, astfel că în urmă cu 3 ani am realizat site-ul IdeiSiBani.ro.
Iar acum aş dori să împărtăşesc cu tine câteva moduri practice prin care eu cred ca putem profita de oportunităţile de investitii existente la momentul actual.
Un astfel de workshop am organizat şi la sfârşitul anului trecut şi rezultatele lui au fost foarte bune iar feedback-ul primit din partea participanţilor a fost excelent.
Dar anul acesta am o surpriză pentru tine.
Anul acesta workshop-ul este organizat în parteneriat cu prietenul meu Valentin Nedelcu, fondatorul site-ului StiintaBanilor.ro.
Valentin este specialist în taxe şi impozite, fiind consultant fiscal, financiar şi coach, membru în Camera Consultanţilor Fiscali din România. Dar mai mult decât atât, el este un investitor cu mare experienţă, ce investeste de peste 13 ani în pieţele de capital şi în imobiliare.
În felul acesta, vei avea posibilitatea de a asculta 2 oameni care vorbesc nu numai din cărţi, ci în primul rând din propria experienţă, de a intra în contact cu 2 puncte de vedere şi cu 2 abordări diferite.
Sunt convins că în felul acesta vei fi mult mai câştigat şi îţi va fi mult mai uşor să identifici ideile care se potrivesc cel mai bine cu propiul tău stil şi să pui în practică strategiile care funcţionează cel mai bine pentru TINE.
Pentru că acesta este scopul principal al acestui workshop: să-ţi dea ocazia de a înţelege exact cum funcţionează aceste investitii, să afli caracteristicile lor, cum le poţi pune în aplicare la modul cel mai practic, care sunt părţile lor pozitive şi care sunt cele negative.
Nu este un curs la modul formal, ci este mai curând un dialog între prieteni, într-un cadru restrâns, pe parcursul căruia TU eşti subiectul principal, cu nevoile, dorinţele, sau întrebările care te preocupă.
Acesta este şi motivul pentru care cu câteva zile înainte de workshop vei primi prin email un formular intitulat “Să ne cunoaştem mai bine”, unde vei avea ocazia să ne spui despre ceea ce te preocupă în mod special referitor la investitii, scopurile pe care ţi le propui, precum şi subiecte concrete pe care ai dori să le abordăm în acest workshop.
În cadrul workshop-ului “Oportunităţi de investitii în anul 2018 pentru investitorul individual” vei afla:
– care este cel mai bun mod pentru TINE de a alege o anumită investitie;
– ce tipuri de investitii ai la dispoziţie, în funcţie de profilul tău de risc;
– cum poţi profita de pe urma acestor investitii şi care sunt principalele riscuri asociate lor;
– cum poţi realiza aceste investitii la modul cel mai practic, unde trebuie să mergi şi ce trebuie să faci.
Acest workshop este pentru tine dacă:
– Vrei să ai o viaţă mai prosperă şi eşti interesat să afli ce poţi face TU la modul cel mai practic în acest sens.
– Te interesează cum poţi construi surse de venit pasiv din investitii, fără să trebuiască să dedici prea mult timp şi preocupare acestui scop.
– Nu cunoşti mare lucru despre investitii dar doreşti să te documentezi şi să afli informaţii practice despre acest domeniu, şi chiar câteva idei de investitii foarte simple şi uşor de pus în aplicare.
– Ai deja o anumită experienţă în domeniul investitiilor şi doreşti să afli ce oportunităţi şi ce capcane ar putea aduce anul 2018.
– Eşti implicat de o vreme în anumite investitii şi doreşti să afli şi alte idei, care te-ar putea ajuta să-ţi diversifici portofoliul, să reduci riscurile şi să creşti profiturile.
Dar acest workshop nu este pentru toată lumea. El NU este pentru tine dacă:
– Eşti de părere că investitiile sunt de fapt nişte jocuri de noroc şi că doar norocul (eventual la loterie) te poate ajuta să câştigi mai mulţi bani.
– Crezi că statul va avea grijă de bunăstarea ta, inclusiv la pensie, deci nu are niciun rost să te preocupi de viitorul tău financiar.
Programul workshop-ului:
– Scurtă prezentare a situaţiei macroeconomice actuale şi direcţii pentru anul 2018
– Care este cea mai bună investitie pasivă
– Investitii imobiliare: plusuri şi minusuri
– Oportunităţi de investitii cu risc mic
– Coffee break
– Investitii pe burse, în România şi în străinătate
– Investitia în mărfuri – 5 moduri de a investi în aur
– Acceleratori pentru investitii
– Întrebări şi răspunsuri, comentarii, discuţii
CÂND: 26 noiembrie 2017, ora 10-14
UNDE: Hotelul RIN Central, str. Traian nr. 55A, sector 3, Bucureşti
CÂT: 290 lei
Atenţie, locurile sunt limitate!
GARANŢIE 100%: Sunt absolut convins că vei afla multe lucruri interesante şi extrem de utile! Dar dacă participi şi nu eşti total mulţumit de informaţiile primite, te rog să mă anunţi în maxim 3 zile şi-ţi voi returna taxa de participare fără niciun fel de întrebări. În felul acesta poţi fii sigur că nu ai chiar nimic de pierdut!
Ce spun participanţii la workshop-ul de anul trecut:
– Ai recomanda acest workshop unui prieten?
– DA! (87.5%)
– Poate că da (12.5%)
– Ce i-ai spune unui prieten despre acest workshop?
– “As recomanda pentru a fost foarte clar desi eu nu aveam idee despre informatiile prezentate si subiect in general.” – Delia B.
– “Iti va schimba mult modul de gandire…” – Razvan M.
– “Merita, nu mai sta degeaba si vezi ce poti face cu banii tai.” – Dan A.
– “I-as spune ca pentru mine a fost foarte util, dar cel mai corect este sa se convinga singur participand la workshop.” – Doiniţa B.
– “Iata cum voi avea venituri pasive diverse!” – Victor R.
– “Du-te la workshop daca vrei sa pui bazele unui viitor financiar sigur pt. tine si familia ta.” – Alexandru S.
Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de investiţii sau de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă.