fbpx

Categorie | Finanţe personale

9 mici „secrete” pentru a avea succes şi a face bani

Indiferent care este ocupaţia ta, probabil că îţi doreşti şi tu să câştigi mai mulţi bani.

Fie că eşti angajat, te ocupi de un magazin online sau ai orice altă afacere unde îți vinzi produsele și interacționezi cu clienții, este important să înţelegi cu adevărat care este drumul către succes.

Iată câteva „secrete” de care trebuie să ții cont pentru a avea succes şi a face bani:

 

1. Cel mai important lucru: 

Trebuie să poți oferi un produs sau un serviciu de calitate pe care cât mai mulţi oameni vor dori să îl cumpere.

2. Pune-i pe ceilalţi pe primul loc!  

Trebuie să le satisfaci nevoile celorlalți, să îi ajuți să își împlinească propriile vise și în acest proces și visele TALE se vor împlini la rândul lor.

3. Banii aduc bani.  

Trebuie să fii pregătit să cheltuiești bani (pe reclame, promoții etc.) pentru a câștiga bani.  Dacă nu investești bani în afacerea ta, dacă nu “plantezi semințele”, nu vei putea obţine cu adevărat o “recoltă” bogată.

4. Pune accent pe avantaje!  

Clienților tăi nu le pasă cât de extraordinară este compania ta sau ce persoană minunată ești tu, ei vor doar să știe cum poate produsul tău să îi ajute pe ei. 

Cum le va îndeplini așteptările, cum vor beneficia de el și cum le va îmbunătăți viata, cum îi va face mai fericiți sau mai bogați etc.  Ei vor cumpăra ceea ce vinzi numai dacă vor simți că le va merge mai bine cumpărând de la tine.

5. Oferă ceva gratis. 

Sigur că nu vei face bani oferindu-ți serviciile sau produsele gratis, dar cuvântul gratis este în continuare pe locul 1 în topul celor mai bune cuvinte de folosit în reclame.  

Dacă poți oferi o mostră gratis, o informație gratis sau un catalog gratis etc., oamenii vor veni la tine pentru lucrul pe care îl oferi gratis și, dacă îți faci treaba cum trebuie, ei vor fi impresionați și vor vrea să facă afaceri cu tine și în continuare! Dar în primul rând trebuie să îi faci să îți viziteze magazinul”.

6. Tratează-i cum trebuie!  

Trebuie să le oferi clienților tăi sentimentul că pot avea încredere în tine, să se simtă încredințați că ești corect și că le vei oferi produse sau servicii de calitate.  În plus, ei trebuie să ştie că își pot primi banii înapoi dacă nu sunt mulțumiți de acestea.

7. Vei avea nevoie de ajutor. 

Trebuie să folosești serviciile dealerilor, distribuitorilor și ale agenților.  Este imposibil să ajungi la toată lumea numai prin propriile tale eforturi. 

Dealerii tăi vor avea vânzări mai mari decât ai putea tu să ai vreodată singur. Dealerii tăi vor ajunge la oameni la care tu nu poți ajunge.  Cine sunt persoanele cele mai potrivite pentru a le recruta pe postul de dealeri?  Proprii tăi clienți mulțumiți!

8. Reinvestește 30%. 

Trebuie să păstrezi mereu o parte din profit pentru a o reinvesti înapoi în propria afacere.  Folosește banii pentru a cumpăra mai multe reclame, tipărește mai multe cataloage sau fluturași, trimite mai multe notificări (scrise sau online).  

Această reinvestire a banilor în propria ta afacere o va face să crească și să se „înmulțească”.  Dacă nu faci asta, nu vei ajunge niciodată pe punctul de a câștiga cu adevărat mulţi bani.

9. Ține-ți întotdeauna ochii deschiși și urechile ciulite.  

Găsește pe cineva care câștigă deja câți bani îți dorești și tu să câștigi și… fă exact ce face și el!  

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Arhiva

Adresa ta de email este în siguranţă!