Money Days 2019 s-a încheiat de câteva zile.
Deşi aflată la prima sa ediţie, Conferinţa Naţională de Finanţe Personale şi Investiţii a adus câteva cifre deosebite:
– în cele 2 zile ale evenimentului au participat peste 300 de persoane;
– cei 12 speakeri au acoperit peste 15 ore de prezentări, discuţii şi networking cu participanţii.
Dar şi mai importante au fost cele care nu se pot exprima în cifre: entuziasmul, căldura, implicarea participanţilor şi setea lor de informaţie!
Personal, trebuie să recunosc că am fost impresionat de toate acestea şi mulţumesc din inimă acestui public minunat, a fost o atmosferă absolut extraordinară! 🙂
Iată încă 5 lucruri pe care le-am aflat despre Money Days 2019:
1. Interesul pentru educaţia financiară este foarte mare.
Altfel nu s-ar putea explica eforturile pe care le-au făcut mulţi participanţi…
Nu numai că au dedicat acestor subiecte 2 zile de mini-vacanţă, dar mulţi dintre ei au venit de la distanţe mari, din oraşe precum Timişoara, Oradea, Iaşi, Cluj, Dej, Suceava, precum şi din străinătate.
2. Tot mai mulţi oameni înţeleg.
Înţeleg că prosperitatea financiară nu este ceva care se “primeşte” de la cineva, sau se “căştigă”, ci este ceva care se “construieşte” pas cu pas, organizat, folosind un plan şi punându-l în aplicare zi de zi.
Chiar dacă trăim în această ţară în care schimbările în bine sunt prea rare şi se produc prea lent, chiar dacă avem aceşti conducători, tot mai mulţi oameni înţeleg că puterea unui viitor mai prosper este în mâinile lor.
Lor le mulţumesc încă o dată şi le dedic eforturile mele şi în continuare!
3. Baza de cunoştinţe a participanţilor este foarte diversă.
Am înţeles acest lucru din întrebările primite şi din discuţiile personale pe care le-am avut cu mulţi dintre ei.
Unii participanţi se aflau la început de drum, porneau “chiar de la zero” – cum spuneau ei.
Alţii aveau deja unele cunoştinţe despre investitii sau erau chiar avansaţi şi doreau să afle mai multe detalii despre optimizarea instrumentelor pe care le aveau la dispoziţie.
Din acest motiv ne dorim ca la ediţiile viitoare ale Money Days să reuşim să ne adresăm şi mai eficient nevoilor specifice ale fiecărei categorii de participanţi.
4. Participanţii au fost foarte mulţumiţi.
Cel puţin aşa rezultă din răspunsurile lor la chestionarul de feedback trimis.
Peste 80% dintre ei afirmă că ar recomanda Money Days unui prieten, indiferent dacă acesta este sau nu interesat de educaţie financiară.
5. Preţul a fost “corect”.
Atunci când vine vorba despre bani, lucrurile devin extrem de subiective – este normal să fie aşa.
Acesta este motivul pentru care i-am rugat pe participanţi să compare preţul plătit cu valoarea informaţiilor primite, iar răspunsurile lor sunt centralizate mai jos:
Money Days 2019 continuă!
Chiar dacă nu ai participat fizic la această conferinţă, vei putea beneficia şi tu de cele discutate acolo.
În curând vom primi de la montaj înregistrările video şi le vom pune la dispoziţia celor interesaţi.
Am putut chiar să văd un astfel de video aflat aproape de finalizare şi trebuie să-ţi spun că mi-a plăcut mult.
Dar volumul de muncă este foarte mare: în cele 2 zile de conferinţe au fost 12 speakeri ce au ţinut 15 prezentări, ce totalizează peste 11 ore de material brut!
Aşa că ne-am gândit să venim în sprijinul tău cu o ofertă specială, înainte de lansarea “oficială”:
– atunci când comanzi un pachet cu înregistrările video în această perioadă de pre-lansare, adică până pe data de 5 iulie, primeşti o reducere early bird de 200 lei din orice pachet comandat.
Iar după ce vom posta înregistrările online, după data de 5 iulie, vei fi primul care le va viziona!
Tot ce trebuie să faci este să foloseşti codul de reducere “DANPROMO” atunci când plasezi comanda aici: https://moneydays.ro/
Vei obţine astfel o reducere de până la 40%, în funcţie de pachetul pe care îl preferi, valabilă însă doar până pe data de 5 iulie.
Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de investiţii sau de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă.