Finanţele personale şi, la modul cel mai general, banii, reprezintă un capitol important pentru mulţi dintre noi.
Probabil că şi pentru tine, dacă citeşti acest articol… 🙂
Şi totuşi, chiar în societatea modernă în care trăim, prea puţine lucruri se cunosc despre managementul eficient al finanţelor personale.
Şcoala, de exemplu, în numeroşii ani pe care îi petrecem învăţând despre tot felul de lucruri, nu ne spune nimic despre bani şi despre modul cum “funcţionează” ei cu adevărat.
Nici mai târziu, după ce se încheie educaţia formală, nu găsim prea multe surse de informare de încredere, obiective şi practice, care să ne ajute să gestionăm mai bine banii şi să ajungem în acest fel la un nivel de prosperitate mai ridicat.
Acesta este motivul pentru care mi-am propus să vin în întâmpinarea ta şi să-ţi ofer câteva idei utile despre administrarea cât mai eficientă a finanţelor personale şi managementul banilor.
Adevărul despre banii tăi – ce funcţionează şi ce NU funcţionează
În urmă cu câteva luni am organizat workshop-ul “Adevărul despre banii tăi”, în care am prezentat câteva aspecte ale finanţelor personale despre care nu se vorbeşte aproape deloc în societatea noastră, dar care ne afectează bunăstarea pe termen lung în mod radical.
Sunt adevăruri simple, dar foarte puternice, care sunt prezente în viaţa noastră de zi cu zi chiar dacă de cele mai multe ori nu le observăm, şi care au capacitatea de a ne transforma, pe termen lung, în oameni prosperi sau, din contră, în oameni săraci.
Au fost multe persoane interesate de aceste subiecte, dar care nu au putut să participe la acest workshop, şi care m-au rugat să îl filmez.
Aşa că am realizat acest material video, ce conţine peste 2 ore de filmări de la workshop-ul “Adevărul despre banii tăi”, structurate în 7 capitole:
1. Marea problemă a banilor (în forma în care îi cunoaştem astăzi)
2. Despre “investitii” şi “cheltuieli” – venit pasiv
3. Mituri despre oamenii bogaţi
4. Cheia succesului: CASHFLOW
5. Adevărul despre economisirea banilor
6. “Secretul” inmulţirii banilor
7. Cum poţi deveni bogat cu o sumă ridicol de mică
Din materialul video “Adevărul despre banii tăi – ce funcţionează şi ce NU funcţionează” vei afla:
– ce sunt şi ce NU sunt, cu adevărat, banii;
– de ce este sănătatea ta financiară în pericol şi te îndrepţi automat spre sărăcie, pe termen lung;
– cum să faci diferenţa corectă între o “investitie” şi o “cheltuială”;
– care este cel mai bun mod de a face mai mulţi bani şi de a-ţi construi un viitor mai prosper;
– adevărul despre economisirea banilor: ce funcţionează şi ce NU funcţionează;
– care este “secretul” înmulţirii banilor, pe care Einstein îl numea “the most powerful force in the universe”;
– care este cel mai sigur mod de a deveni bogat, pornind de la o sumă ridicol de mică.
Dar acest material video nu este pentru toată lumea! El NU este pentru tine dacă:
– Ai convingerea că banii sunt “răi” şi că în România nu poţi avea o viaţă mai prosperă decât dacă eşti implicat în politică şi/sau eşti necinstit.
– Crezi că angajatorul este responsabil pentru bunăstarea ta şi tot ce ai de făcut pentru o viaţă mai prosperă este să ai un serviciu bun.
– Eşti de părere că statul va avea grijă de tine pe termen lung, inclusiv la pensie, deci nu are niciun rost să te preocupi de viitorul tău financiar.
PREŢUL: 90 lei
GARANŢIE 100%: Sunt absolut convins că vei afla lucruri extrem de utile, care îţi vor schimba percepţia despre finanţele personale! Dar dacă nu vei fi mulţumit de informaţiile primite, sau dacă decizi pur şi simplu că nu te interesează aceste lucruri, te rog să mă anunţi în termen de 30 de zile şi-ţi voi returna preţul plătit fără niciun fel de întrebări. În felul acesta poţi să fii sigur că nu ai chiar nimic de pierdut!
Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri: Informaţiile sau materialele prezentate pe site-ul IdeiSiBani.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de investiţii sau de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Site-ul IdeiSiBani.ro avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanţele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. În consecință, site-ul IdeiSiBani.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă.